Αμπελώνας: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των κουκουλοφόρων.


Απόσπασαν χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας δέκα με είκοσι χιλιάδες ευρώ από γνωστό επιχειρηματία στον Αμπελώνα.

Το συμβάν συνέβη το πρωί στις 4 η ώρα, στην οικία του επιχειρηματία στον Αμπελώνα, όπου οι δράστες με κουκούλες και όπλα μπήκαν μέσα στο σπίτι την ώρα που κοιμόταν η οικογένεια και με την απειλή όπλου απόσπασαν χρήματα και χρυσαφικά, ενώ ενας από τους δράστες σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσπάθεια να τους πάρει περισσότερα χρήματα χτύπησε τον 53χρονο επιχειρηματία ελαφρά στο πρόσωπο.

Στην συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έφυγαν με τζιπ μεγάλου κυβισμού, ιδιοκτησίας της οικογένειας, το οποίο στην συνέχεια βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή της Γυρτώνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις που διαθέτει η Αστυνομία οι δράστες φαίνεται πως είναι αλλοδαποί, ενώ πέραν των τριών που εισέβαλαν στο σπίτι θεωρείται βέβαιο πως υπήρχε συνεργός ή ομάδα συνεργών ώστε να ολοκληρωθεί η διαφυγή τους, επίσης άνδρες της αστυνομίας έκαναν “φύλο και φτερό” το σπίτι αναζητώντας τα ίχνη τους, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Τέλος, να σημειωθεί πως στο Δήμο Τυρνάβου η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, την μία οι κλοπές με τις προτομές στον Τύρναβο και τώρα η μεγάλη κλοπή στον Αμπελώνα.

*φωτο αρχείου

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google