ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ.

ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΨΟΥΣ 115,5 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ(67650/13, 107376/17) ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ. ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ «ΕΛΕΥΣΙΣ».

ΣΩΡΡΑΣ

ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΣΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΑΔΕ, ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΗΜΟΥΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.

ΟΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΦΕΚ: ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ» ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΙΘΜΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 380 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ
ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ.

ΣΩΡΡΑΣ