Ομιλία στο Προάστιο Καρδίτσας

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΥΡΟ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:30MM ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕ «ΣΕΝΤΡΑ» ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΨΟΥΣ 115,5ΤΡΙΣ, ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΑΞΙΑ ΕΚΑΣΤΗΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 678,5ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΞΟΦΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΗΜΟΥΣ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ .
Ο ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΦΕΚ: ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ» ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
ΕΜΦΑΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «Ε.ΣΥ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟ. ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 49.000 ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΔΟΓΜΑ-ΧΡΩΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ