Καλοκαιρινό αντάμωμα Καλλιπευκιωτών, 12 Αυγούστου στην Πατωμένη

Το εξ αναβολής Καλοκαιρινό Αντάμωμα Καλλιπευκιωτών, που οργανώνει ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τεμπών και άλλους φορείς, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου, ημέρα Κυριακή, στην Πατωμένη και από τις έξι η ώρα το απόγεμα.
Φέτος, θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, που το αντάμωμα γίνεται στον υπέροχο χώρο της Πατωμένης.
Περιλαμβάνει: εκθέσεις, χορευτικά συγκροτήματα, κλόουν και εξαμελή δημοτική – λαϊκή ορχήστρα, με τον Γιάννη Ζιάκο και τη Λένα Ζέττα καθώς και πλούσια λαχειοφόρο.

Κλόουν, με πλήθος δραστηριοτήτων και παιγνιδιών θα διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες από τις έξι η ώρα το απόγεμα. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν τα χορευτικά συγκροτήματα των Εφήβων και των Γυναικών Καλλιπεύκης, σε ντόπιους χορούς και θα ακολουθήσει γλέντι και διασκέδαση με τη δημοτική και λαϊκή Ορχήστρα μέχρι 02.00 (επομένης).

Για λόγους ασφαλείας αλλά και για την καλύτερη πρόσβαση όλων στο χώρο αναψυχής της Πατωμένης, δεν θα επιτρέπονται τα αυτοκίνητα, αυτά θα σταθμεύσουν στο δρόμο προς τον Πλάτανο και στο Τρίγωνο της Καραβίδας.
Θα υπάρχει ψησταριά από επαγγελματίες, φαγητό και ποτά καθώς και τραπέζια – καθίσματα για όλους.
Γενική είσοδος, 2,5 ευρώ (με ένα λαχνό), που θα διεκδικήσει ένα ποδήλατο.