Στην Κουλούρα και στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος o Μανώλης.

Με μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κουλούρα του Δήμου Τεμπών ο εσπερινός της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής της Μεταμορφώσεως.
Ο πανηγυρικός Εσπερινός και η λιτάνευση της Iεράς Εικόνας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος  τελέσθει προεξάρχοντος του π. Πορφυρίου απεσταλμένου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, ο οποίος  κήρυξε και τον Θείον λόγον, συλλειτουργούντος του ιερέως π. Δημητρίου, πλαισιωμένοι από τον δήμαρχο Τεμπών Κ. Κολλάτο, τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γ. Μανώλη, δημοτικούς συμβούλους, προέδρους κοινοτήτων και  πλήθος φιλέορτων πιστών.
Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας της Εορτής ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Μανώλης οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Νικολάου, Αθ. Καραναστάσης, Αχ. Διψάνας και ο Πρόεδρος των Γόννων Γ. Μπανιώρας, παρακολούθησαν την πανηγυρική θεία λειτουργία, στην  Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, η οποία βρίσκεται ανάμεσα Πυργετού και Ραψάνης, παρουσία πολλών χριστιανών και προεξάρχοντος του π. Αχιλλείου, ο οποίος κήρυξε και τον θείον λόγον.
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο π. Αχίλλειος, ευλόγησε τους άρτους και τα σταφύλια από τα ευλογημένα αμπέλια της Ραψάνης, επαίνεσε το έργο και τους αγώνες της Γεροντίσσης Υπομονής και των ευλαβών μοναστριών που ασκούνται στην Ιερά Μονή και ευχήθηκε στους πολυπληθείς προσκυνητές, την χάρη και την ευλογία του Μεταμορφωθέντος Κυρίου Ιησού.

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ