Εκδηλώσεις στην Καλλιπευκη (Φώτο)

Η Θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο μισεμός είναι καημός», που ετοίμασαν τα παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος της Καλλιπεύκης και του τμήματος δημιουργικών δραστηριοτήτων, που λειτουργούν με την ευθύνη του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», δόθηκε το Σάββατο το βράδυ στο κατάμεστο από θεατές Δημοτικό Σχολείο Καλλιπεύκης.
Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν! Πολλά και πλούσια συναισθήματα, ξέχειλη η συγκίνηση από μικρούς και μεγάλους. Ξεχύθηκαν οι μνήμες κύρια από του ηλικιωμένους, που είχαν ανάλογα βιώματα. Ταξίδεψαν οι θεατές στο ταξίδι του χρόνου – δυο γενιές πίσω – έτσι όπως το θέατρο μπορεί και μας ταξιδεύει.
Η παράσταση θα μπορούσε να έχει τίτλο, «Το Γράμμα» αφού πάνω σε μια πραγματική επιστολή, που έστειλε ο ξενιτεμένος το 1974, στην αδερφή του από το μακρινό Ιράν, όπου δούλευε ως φορτηγατζής. Γύρω από αυτό το γράμμα, η Βούλα Παπαδόντα (φιλόλογος), έπλεξε το σενάριο με τραγούδια, δημοτικά και έντεχνα ποιήματα, λαϊκούς και δημοτικούς χορούς.
Η παράσταση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 6 Αυγούστου (την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο), επειδή κάποιοι δεν την είδαν και κάποιοι επιμένουν να την ξαναδούν.
Η Είσοδος ήταν ελεύθερη για όλους, όπως θα είναι και στην επανάληψη.
Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», ευχαριστεί όλους που με κάποιο τρόπο βοήθησαν και όλους που παρακολούθησαν. Συγχαίρει τους «πρωταγωνιστές» και την έχουσα την ευθύνη και καλεί όσους δεν την παρακολούθησαν να το κάνουν τη Δευτέρα (6-8).
Συμμετείχαν: Παπαϊωάννου Βαλεντίνα, Μπουρονίκου Παρασκευούλα, Μπουρονίκου Παρασκευή, Μιχαήλ Μαρία, Μιχαήλ Κωνσταντίνα, Μιχαήλ Στέλλα, Τσιούγκου Πόπη, Γκουγκουλιά Κλαίρη, Μασούρα Μαρία, Παπαζήσης Κωνσταντίνος, Πιπίλης Αστέρης και Παπαδόντα Λαμπρινή.

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 5 Αυγούστου στην Καλλιπεύκη.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Καλλιπεύκη και στο Δημοτικό Σχολείο, η ετήσια τακτική εθελοντική αιμοδοσία, που οργανώνει ο Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ» (από το 1995), σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Προσήλθαν περίπου τριάντα και αιμοδότησαν δέκα οχτώ.
Επικεφαλής του κλιμακίου του Νοσοκομείου, ήταν η Διευθύντρια κ. Μαίρη Χατζητάκη.
Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», ευχαριστεί και συγχαίρει, όλους όσους προσήλθαν και όλους όσους προσέφεραν λίγο από το αίμα τους. Ευχαριστεί και το Νοσοκομείο Λάρισας για την άριστη και επί χρόνια συνεργασία.

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ