Δυο Λαρισαίοι στην εθνική ομάδα τένις

Πρόσκληση στην εθνική ομάδα των αγοριών κάτω των 16 ετών για τον αθλητή του ΟΑ Νίκαιας Λάρισας, Χρήστο Νικολούλη και τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου Δημήτρη Μίζιο.

Τιμητική πρόσκληση για συμμετοχή στην εθνική ομάδα αντισφαίρισης, έλαβαν δύο μέλη της αθλητικής οικογένειας του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Ελλάδας 2018 στα αγόρια 16 ετών, Χρήστος Νικολούλης, θα είναι ο ένας από τους τρεις αθλητές που θα πλαισιώσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας αντισφαίρισης στο ομαδικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, junior Davis cup, boys 16 & under, που θα διεξαχθεί στην πόλη Latiano της Ιταλίας, το διάστημα, από 1 έως 4 Αυγούστου.

Μαζί με τον Χρήστο, ο Νίκος Μανόπουλος, αθλητής του Φθιωτικου Ο.Α. και ο Ευάγγελος Κυπριωτης του Ο.Α. Αθηνών, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αρχηγός αποστολής & προπονητής της ομάδας, θα είναι ο head coach της αγωνιστικής ομάδας του Ο.Α. Νίκαιας, κος Μίζιος Δημήτρης.

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Νικολούλης, είχε αγωνιστεί με επιτυχία, πριν από λίγες μέρες στο ατομικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μόσχας. Ο Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας, αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος για την συμμετοχή στην Εθνική ομάδα, δύο μελών της οικογένειας του, υποσχόμενος να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Χρήστου και των άλλων αθλητών του, να παίξουν σε διεθνές επίπεδο.

Καλή επιτυχία, η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ!

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ