Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018


ΠΕΜΠΤΗ 2/8
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5Β ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΙ 6-7Β ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 34°C ΚΑΙ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 29°C ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/8
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΤΟΝΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠ/ΣΟ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5Β ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7Β ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 31°C ΚΑΙ ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 29°C ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/8
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4-5Β ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7-8Β ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 33°C ΚΑΙ ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 29°C ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/8
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4-5Β ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7Β ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 34°C ΚΑΙ ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 30°C ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ.


Βασίλειος Πανάκογλου – Ερασιτέχνης μετεωρολόγος – Προγνώστης – Ιδιοκτήτης του Ερασιτεχνικού Μετεωρολογικού Κέντρου Λάρισας.

fb: Vassilis Panakoglou
ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google