Έλουσαν ζευγάρι με βοθρολύματα ως τιμωρία για σεξ εκτός γάμου

Μια απάνθρωπη τιμωρία επιφύλαξε όχλος στην Ινδονησία σε ένα νεαρό ζευγάρι στο οποίο καταλογίζουν ότι έκανε σεξ εκτός γάμου.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη στην Λάνγκσα, μια μικρή πόλη στην επαρχία Άτσε, τη μοναδική στη χώρα όπου εφαρμόζεται επίσημα ο ισλαμικός νόμος της Σαρίας.

Οι συχνές επισκέψεις του άνδρα, ο οποίος ήταν εργοδότης της κοπέλας, στο σπίτι της νεαρής, κίνησαν τις υποψίες των γειτόνων για ερωτικό δεσμό ανάμεσά τους. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει σχετική καταγγελία στις θρησκευτικές αρχές της πόλης και το «ζευγάρι» να κληθεί σε ανάκριση. Οι δύο νέοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν παντρευτεί κρυφά σε άλλη περιοχή και απλά δεν ανακοίνωναν τον γάμο τους επειδή οι δικοί τους είχαν αντιρρήσεις. Ωστόσο, η αυθεντικότητα του πιστοποιητικού γάμου τους αμφισβητήθηκε από την θρησκευτική επιτροπή που τους έκρινε.

Έτσι, αποφασίστηκε αρχικά να υποβληθούν σε μια ταπεινωτική τιμωρία, ενώ αν το πιστοποιητικό αποδειχθεί τελικά ψεύτικο τους περιμένει ακόμα πιο σκληρή σωματική ποινή.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε το συγκεντρωμένο πλήθος να περιλούζει με βοθρολύματα τον νεαρό και τη νεαρή, δίπλα από έναν ανοιχτό υπόνομο.

Το επίμαχο βίντεο:

https://youtu.be/U56EjFmmTbM

Πηγή: www.altsantiri.gr