Βροντερή παραίτηση Κώστα Ζιάγκα από τη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου

Από μικρό παιδί θεωρούσα ότι η ΝΔ είναι η παράταξη της ευθύνης, της λογικής και της ελευθερίας,ιδιαίτερα μάλιστα της ελευθερίας του λόγου.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι κάποια αυτοαποκαλούμενα “μεγαλοστελέχη” (γελάμε τώρα) της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου δεν αποδέχονται τη φιλελεύθερη νοοτροπία της Παράταξης και θέλουν να επιβάλλουν πρακτικές λογοκρισίας και φίμωσης που ταιριάζουν σε άλλες εποχές και σε άλλους ανελεύθερους κομματικούς σχηματισμούς.

Όμως, προσωπικά ως ελεύθερος άνθρωπος και δημότης δεν έχω μάθει να κρύβομαι ή να παίζω παιχνίδια κάτω από το τραπέζι, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν έναν ολόκληρο Δήμο.

Ως ελεύθερος άνθρωπος και δημότης είμαι αποφασισμένος να μιλώ με τη γλώσσα της αλήθειας και ας χαλάω τη σούπα σε ορισμένους συμφεροντολόγους. Ως ελεύθερος άνθρωπος έχω μάθει να σκέπτομαι ελεύθερα και να βάζω άφοβα και με ευθύνη την υπογραφή μου σε αυτά που δημοσιεύω και υποστηρίζω δημόσια.

Οι αυτοαποκαλούμενοι “μεγαλοστελέχη” ας ψάξουν άλλον για να του βάλουν χαλινάρι. Πάντως όχι τον Κώστα Ζιάγκα.

Επειδή, όμως, αντιλαμβάνομαι ότι η παρουσία μου στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου έχει γίνει πολύ ενοχλητική για τα επηρμένα “μεγαλοστελέχη” και για πολλά άλλα συμφέροντα που σύντομα θα αποκαλυφθούν, αποφάσισα να δημοσιοποιήσω την παραίτησή μου από τη ΔΗΜΤΟ, συνεχίζοντας βεβαίως να δίνω τον προσωπικό μου αγώνα για τις αρχές και τις ιδέες της φιλελεύθερης παράταξης και για την εκλογική επικράτηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κώστας Ζιάγκας – Νεοδημοκράτης απλός και όχι “μεγαλοστέλεχος”.

Υ.Γ Μια αιχμηρή δήλωση που θα συζητηθεί