Στηρίζει τον κ. Στέλιο Ροντούλη ο κ. Γιώργος Μηλιώνης

Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Σε προεκλογική τροχιά, η χώρα εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019 και οι ζυμώσεις άρχισαν και συνεχίζονται. Στον Δήμο Τυρνάβου Τυρνάβου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δράση Πολιτών» κ. Στέλιος Ροντούλης συνεχίζει τις διεργασίες και συναντήσεις με προσωπικότητες του Δήμου Τυρνάβου για την συγκρότηση του δημοτικού ψηφοδελτίου. Ο κ. Ροντούλης έδωσε τα χέρια με ένα ιδιαιτέρως αγαπητό και σεβαστό Αμπελωνίτη. Ο λόγος για τον κ. Γιώργο Μηλιώνη. O κ. Μηλιώνης διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο παρελθόν για τρεις θητείες. Συγκεκριμένα στον πρώην Δήμο Αμπελώνα με το συνδυασμό της δημάρχου κ. Αναστασίας Ψύρρα, στη συνέχεια με το συνδυασμό του δημάρχου κ. Θανάση Χρυσοβέργη και στη συνέχεια στο «Καλλικρατικό» Δήμο Τυρνάβου με τον συνδυασμό του π. δημάρχου κ. Θανάση Νασίκα.
Βιοπαλαιστής από τα παιδικά του χρόνια όπως και τα αδέλφια του, με τα οποία μετά από αγώνα και σκληρή δουλειά ίδρυσαν τη γνωστή εταιρία οικοδομικών υλικών στον Αμπελώνα, μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του είδους.
Μιλώντας μετά τη συνάντησή του με τον κ. Γιώργο Μηλιώνη στην «Ε» ο κ. Στέλιος Ροντούλης σημείωσε με έμφαση ότι η παράταξη της οποίας είναι επικεφαλής στις προηγούμενες εκλογές κατέκτησε την πρωτιά στον Αμπελώνα. Τώρα δυναμώνει ακόμα περισσότερο με τρανταχτές παρουσίες όπως αυτή του κ. Γιώργου Μηλιώνη.
Από την πλευρά του ο κ. Γ. Μηλιώνης σημείωσε ότι είναι στο πλευρό της ανεξάρτητης παράταξης «Δράση Πολιτών» και στον κ. Στέλιο Ροντούλη γιατί πιστεύει πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη μακριά από κομματικές αγκυλώσεις. Ο ίδιος συνεχίζει να πιστεύει πολιτικά στο χώρο που ανήκει, αλλά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χρειάζονται κομματικές ταμπέλες αλλά προέχει καλό του τόπου και καταλήγει: «Σ’ αυτή τη χρονική περίοδο πιστεύω ακράδαντα ότι ο κ. Στέλιος Ροντούλης είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Τυρνάβου και με την ψήφο του λαού να είναι ο νέος δήμαρχος την επόμενη 4ετία, γι’ αυτό και είμαι στο πλευρό του».

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «Ελευθερία» Λάρισας