Εντοπίστηκε κατάστημα που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια

χαμόγελο-παιδιού
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε κατάστημα που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας εντοπίστηκε, σε περιοχή της Αττικής, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη 40χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών που αφορούν τη ρύθμιση της αγοράς παιγνίων και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμα και ο 60χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχου από κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, την 25 Ιουλίου 2018, στο συγκεκριμένο κατάστημα διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί (33) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε (10) εκ των οποίων απεικονίζονταν παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ παράλληλα ήταν συνδεδεμένοι με τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές που λειτουργούσαν ως κέντρο ελέγχου.

Επιπλέον, τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του καταστήματος επιτηρούσαν συνολικά τρεις κάμερες καταγραφής εικόνας, οι οποίες ήταν εγκατεστημένες χωρίς τη σχετική άδεια και συνδεδεμένες σε καταγραφικό.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (33) πλήρης ηλεκτρονικοί υπολογιστές ,
  • (4) κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών (server) και
  • (3) κάμερες και καταγραφικό.

Οι κατασχεθέντες ηλεκτρονικοί υπολογιστές και οι κάμερες θα παραδοθούν στη Διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών.

Οι κατασχεθέντες ηλεκτρονικοί υπολογιστές (server), το καταγραφικό και οι σκληροί δίσκοι θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

(φωτο αρχείου)

TIRNABOS-NEA-ENOIKIAZETAI
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13775 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*