Δράση Πολιτών : “Έχουν ακόμα μούτρα και μιλάνε;”

Ανακοίνωση της παράταξης “Δράση Πολιτών” του δήμου Τυρνάβου, του κ. Αστέριου Ροντούλη.


Μετά το κάζο των Σφαγείων περιμέναμε από τη δημοτική αρχή να σκύψει το κεφάλι και να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη για την ανικανότητα της οικονομικής της διαχείρισης από το σύνολο των δημοτών και ιδιαίτερα από τους κτηνοτρόφους , τους εκδοροσφαγείς και τους υπαλλήλους της επιχείρησης.

Οι υπεύθυνοι της καταστροφής δεν το έπραξαν. Πράγμα αναμενόμενο ,καθώς δεν έχουν ούτε το ήθος ούτε το πολιτικό ανάστημα για τη διατύπωση μιας συγγνώμης.

Αντιθέτως , ως συνήθως , είναι πρώτοι και καλύτεροι στις ύβρεις εναντίον του επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”, μολονότι χρόνια τώρα πάσχιζε να τους ανοίξει τα μάτια για την επερχόμενη χρεοκοπία των Σφαγείων.

Η ξεδιαντροπιά τους μάλιστα έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που δεν θα διστάσουν να φεσώσουν ακόμα περισσότερο τον Δήμο Τυρνάβου , αρκεί να γλιτώσουν το δικό τους τομάρι.

Δεν ενδιαφέρονται για τους Τυρναβίτες ή για την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου. Ξέρουν ότι βρίσκονται σε αποδρομή και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.

Είναι “μικροί” και έγιναν “μοιραίοι” για τον Τύρναβο.

Τα αίσχη που συνέβησαν και συμβαίνουν επί των ημερών τους δεν έγιναν σε καμιά άλλη δημοτική αρχή.Αυτοί είναι οι ολετήρες του Τυρνάβου και δεν έχουν ούτε τη στοιχειώδη τσίπα μιας συγγνώμης.

Το μόνο που ξέρουν είναι ύβρεις και συκοφαντίες.Ρίχνουν διαρκώς λάσπη , αντί να ρίχνουν μούντζες στον καθρέφτη τους.

Ο ασύμμετρος παραλογισμός τους έχει κάψει τα πάντα γύρω τους και όταν τα γεγονότα βοούν εις βάρος τους , διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα με απύθμενο θράσος χιλίων καρδιναλίων.

Είναι άνθρωποι “λερωμένοι”. They are dirty , αγγλιστί.