Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλθηκε σήμερα στα tirnavitikanea.com και αφορά για δηλητηριασμένα σκυλιά και γατιά, στο Αργυροπούλι.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, οι επιτήδειοι έριξαν τις φόλες στη πλατεία και σε γειτονιές χθες Κυριακή στο Αργυροπούλι Τυρνάβου, με αποτέλεσμα να βρεθούν 3 νεκρά σκυλιά και πάνω από 7 γάτες.

Το φαινόμενο αυτό έχει ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων όχι μόνο από τους φιλόζωους, αλλά από τους κατοίκους του χωριού. Κάποιοι επιλέγουν να “λύσουν” το πρόβλημα των αδέσποτων με αυτή την αποτρόπαιο πρακτική, ενώ ο δήμος ακόμα δεν κάνει τα βήματα που πρέπει από την πλευρά του για τη δημιουργία δομών που θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση, πρώτα φροντίζοντας τα αδέσποτα και έπειτα προχωρώντας σε λύσεις υιοθεσίας τους από φιλόζωους.

Τα περιστατικά θανάτωσης ή κακοποίησης ζώων σε περιοχές του Δήμου Τυρνάβου είναι πλέον πάρα πολλά και τίνει να χαρακτηριστεί “εχθρικός” απέναντι στα ζώα.

 

Α.Κ

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *