5η Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια Τυρνάβου.

5η Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια Τυρνάβου.

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

Στις 7 Σεπτεμβρίου ο Π.Σ. Πλατανουλίων πιστός στο ραντεβού του με την αυθεντική παραδοσιακή μουσική διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά την Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια Τυρνάβου με την συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τυρνάβου.
Μια γιορτή ¨σταθμός¨ στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής του Δήμου Τυρνάβου που δίνει μεγάλη αξία στο παραγόμενο προϊόν συνεισφέροντας στην διάδοση της παραγωγής και εκμετάλλευσης του.
Ειδικότερα φέτος την γιορτή θα κοσμήσουν με την παρουσία τους στην σκηνή μας, οι κορυφαίοι δεξιοτέχνες της παραδοσιακής μουσικής του αιώνα που διανύουμε…
Κοντά μας θα είναι ο πατριάρχης του παραδοσιακού κλαρίνου ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ σε μια από τις τελευταίες του παραστάσεις…., ο κορυφαίος τραγουδιστής της δημοτικής μας παράδοσης ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ….καθώς και ο κορυφαίος σύγχρονος δεξιοτέχνης του κλαρίνου ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ!!
Μαζί τους καταξιωμένοι μουσικοί που αφήνουν έντονο το στίγμα τους πανελλαδικά όπως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (βιολί), ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΡΕΤΑΚΗΣ(κρουστά-τραγούδι), ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ (λαούτο-τραγούδι) και δύο ανερχόμενες παραδοσιακές φωνές που θα καταπλήξουν το κοινό η ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ και ο ΘΩΜΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!!
Σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε όλοι μαζί αυτήν την ονειρική παραδοσιακή βραδιά!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

platanoulia tyrnavou 2018  e1532239919931 - 5η Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια Τυρνάβου.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - 5η Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια Τυρνάβου.
EVENTS Τύρναβος