«Πέναλτι» κατά Π. Σαρχώση από την «Δόξα Αργυροπουλίου»

αργυροπουλι τυρναβου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ιδιαίτερο ζήτημα προέκυψε μεταξύ του δημάρχου Τυρνάβου  Παναγιώτη Σαρχώση, με την ηγεσία της «Δόξας Αργυροπουλίου». Σύμφωνα με καταγγελία στην «Ε» η διοίκηση  της «Δόξας Αργυροπουλίου» εδώ και τρία χρόνια τα μέλη ασχολούνται με την ομάδα και καταγγέλλουν:

«Εδώ και τρία χρόνια που ασχολούμαστε στην διοίκηση της «Δόξας  Αργυροπουλίου» έχουμε γίνει μάρτυρες της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής στο δημοτικό γήπεδο Αργυροπούλίου και προς την ομάδα της «Δόξας Αργυροπούλίου» γενικότερα.

Και η διοίκηση συνεχίζει: « Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να συντηρήσουμε το Δημοτικό Γήπεδο Αργυροπουλίου με πολύ προσωπική εργασία και οικονομικό κόστος, είναι ελάχιστες οι φορές που ενοχλήσαμε την Δημοτική Αρχή για τις ανάγκες του γηπέδου και μόνο όταν αυτό ήταν αναγκαίο.

Πράγμα που συνέβη την Τετάρτη 18/07/2018 όταν ζητήσαμε ραντεβού με τον δήμαρχο και αφού ενοχλήσει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αλλά και δημοτικούς συμβούλους.

Σε αυτό το ραντεβού γίναμε μάρτυρες της απαράδεκτης συμπεριφοράς του δημάρχου κ. Παναγιώτη Σαρχώση ο οποίος δεν μπήκε καν στον κόπο να ακούσει τους εκπροσώπους της «Δόξας Αργυροπουλίου» που τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του για να του γνωστοποιήσουν τα προβλήματα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γήπεδο του Αργυροπούλου.

Και με ύφος χιλίων καρδιναλίων μας παρέπεμψε  στους αντιδημάρχους.

Και αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο δέχτηκε να συναντηθεί μαζί μας αφού δεν είχε την διάθεση να μας ακούσει;.

Γιατί δεν παραβρίσκονταν στην συνάντηση και οι αρμόδιοί αντιδήμαρχοι αφού είχαμε ενημερώσει για τον σκοπό της επίσκεψης μας;.

Κύριε δήμαρχε αν το γήπεδο του Αργυροπούλου θέλετε να λέγεται Δημοτικό οφείλετε να κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να το διατηρείτε στην κατάσταση που πρέπει.

Κύριε δήμαρχε με αυτή σας την ενέργεια δεν βάλατε απέναντι σας τους εκπροσώπους της ομάδας μας που σας επισκέφτηκαν αλλά την πλειοψηφία του χωριού μιας και αυτό το χωριό εκπροσωπούσαμε στη συνάντηση μας.

Υ.Γ.

Από αυτήν την καταγγελία κατά της Δημοτικής Αρχής εξαιρούμε τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Μπανταβάνη Γεώργιο  και τον πρόεδρο του Δ/Δ Αργυροπουλίου κ. Χρ. Κουτίνα, οι ποίοι είναι κοντά στην ομάδα και βοηθούν στο μέτρο που μπορούνε με προσωπικό κόστος» καταλήγει η διοίκηση της «Δόξας Αργυροπουλίου».

αργυροπουλι τυρναβου

αργυροπουλι τυρναβου

Πηγή: Εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» (Γραφείο Τυρνάβου)

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest