22 Ιανουαρίου 2022

Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Ενωτικός…

ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Παραμένει πλήγμα για την μεγάλη γαλάζια παράταξη στον Δήμο Τυρνάβου η διάσπαση, που συνεχίζεται από τις περασμένες δημοτικές εκλογές με τους πρώην δημάρχους την κ. Αναστασία Ψύρρα και τον κ. Θανάση Νασίκα, που ηγήθηκαν στις περασμένες εκλογές του ψηφοδελτίου τους με γαλάζιες παρουσίες και του κ. Στέλιου Ροντούλη, ο οποίος κι εκείνος είχε μαζί του σημαντικές γαλάζιες παρουσίες και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά στελέχη αλλά και απλοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Τυρνάβου επιθυμούν η γαλάζια παράταξη να ενωθεί για τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019 και ενωτικά να κατέλθουν στις κάλπες με σκοπό να «απελευθερωθεί» ο Δήμος Τυρνάβου από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ που αντιπροσωπεύει ο νυν δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης και οι συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από πολλούς ΝεοΔημοκράτες ο πλέον ενωτικός στην παρούσα φάση είναι ο πρώην δήμαρχος Αμπελώνα κ. Θανάσης Χρυσοβέργης ο οποίος ένας καταρτισμένος και με πολλές περγαμηνές άνθρωπος.


Έχει τη γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και της διοίκησης εν γένει αφού διετέλεσε και γενικός διευθυντής ΟΤΕ νομού Λάρισας.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Α.Κ

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Pin It on Pinterest