Ρεβήσιος ενάντια στους 250 που υπέγραψαν υπέρ για την Μακεδονία

ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ, ΡΕΒΗΣΙΟΣ

Γράφει ο Νικόλαος Ρεβήσιος Αγροτοσυνδικαλιστής – Αργυροπούλι Τυρνάβου

anigif ambelon rizoulis - Ρεβήσιος ενάντια στους 250 που υπέγραψαν υπέρ για την Μακεδονία


Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκρατεις λεει ο λαός. Υπογράφεται ως αριστεροί προοδευτικοί διανοούμενοι. Υπογράφεται και ως βολεμένοι του συστήματος εντολοδόχοι των αφεντικών σας αξιο το μεροκάματο σας και ο Ιουδας πρόδωσε για 30 αργύρια.

Τι ακριβώς υπογράφεται;

Ο Μέγας Αλέξανδρος τι μιλούσε;

Σλαβικά αλβανικά ή ελληνικά.

Ήταν Σλάβος Αλβανός ή Έλληνας;

Μας δίδαξε η ιστορία πάντα οι λίγοι βολεμένοι του συστήματος της κάθε εποχής από την αρχαία Ελλάδα δίκασαν, εξόρισαν τον θουκιδηδη δίκασαν εξόρισαν τον κολοκοτρωνη. Η Ελλάδα κύριοι παραχαράκτες της ιστορίας απελευθερώθηκε από αγράμματους ξυπόλητους και ανθρώπους του πόνου και του μόχθου από παπάδες και από πραγματικούς Έλληνες που έχασα αν περιουσίες οικογένειες για την απελευθέρωση της Ελλάδας και δεν προσκύνησαν κανένα αφεντικό εκτός από τη σημαία της Ελλάδας μας αναφέρω μερικους οπως ο Παπαφλέσσας ο Κολοκοτρώνης ο Καραϊσκάκης ο Παυλος Μελλας και ο καπετάν κοτας.Υγ σύμφωνα με τη δικιά σας λογική οι 300 του Λεωνιδα ήταν οι εθνοκάπηλοι της εποχής οι φασιστες που πήγαν κόντρα στο κατεστημένο της υστερίας, και ο εφιάλτης ο εξιχρονιστης προοδευτικός που διαπραγματεύτηκε για το καλό της πατρίδας. Υγ2 εμείς οι λαϊκοί τασσόμαστε με τους 300 του Λεωνίδα. Η ιστορία τους χαρακτήρισε ήρωες και εσείς με τον εξιγχρονιστη εφιάλτη.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. Με λυπεί παρα πολύ το γεγονός οτι μέσα σε αυτούς τους 250 που υπέγραψαν ήταν και η κ Ελένη Αναστασόπουλου και θα ήθελα να την ρωτήσω με τι μούτρα θα έρθετε στο χωριό κ. Ελένη που από το χωριό ξεκινήσαμε 4 λεωφορεία να πάμε να διαδηλωσουμε για την Μακεδονία μας! Με τι μούτρα θα κοιτάξετε τους χωριανούς σας στα μάτια ? Ντρέπομαι πάρα πολύ που σας είχα και δασκαλα κάποτε…ντρέπομαι και εγώ και πολλοί συγχωριανοι που λέτε ότι είστε από το Αργυροπούλι.

Και οι 250 που υπογράψατε πρέπει να ντρέπεστε ….

 

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14385 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*