11 5 - Πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Ελλήνων Συνέλευσις στη Γιάννουλη

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ «ΘΑΝΟΣ» ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΟΔΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 33 ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΗΜΟΥΣ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΗ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.
ΩΣΤΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ «ΦΕΚ: ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ» ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΩΣ ΑΚΥΡΟ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

γιαννουλη λαρισας

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011-2016 Tirnavitikanea.com 2016-2018 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts