Σε Βερδικούσια και Κοκινοπηλό έτρεξαν οι «Δρομείς Τυρνάβου».

χαμόγελο-παιδιού
ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΔΡΟΜΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 7 ΚΑΙ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Μεγάλες επιτυχίες για τους «Δρομείς Τυρνάβου».
Στη Μαμαλή Βερδικούσιας, 3η στην κατηγορία των γυναικών η Σάντυ Γκουλέτσα και 3ος στην κατηγορία των ανδρών ο Γιάννης Μπούμπας ενώ η Ομάδα μας βραβεύθηκε ως η πολυπληθέστερη στη διοργάνωση!!

Σε Βερδικούσια και Κοκινοπηλό έτρεξαν το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουλίου 2018 οι «Δρομείς Τυρνάβου».

Συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ορεινός δρόμος 10 χιλιομέτρων, ενώ έγινε και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά δημοτικού, παράλληλη δραστηριότητα του 6ου Mountain Enduro Camp 2018.  Ένας Ορεινός αγώνας που πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη τοποθεσία της Μαμαλής Βερδικούσιας κάτω από τον ίσκιο του πυκνόφυτου δάσους της οξιάς που δεσπόζει στην περιοχή. Όλα ήταν υπέροχα στον αγώνα με τα καθαρά μονοπάτια, την τέλεια σήμανση και τους τρεις σταθμούς τροφοδοσίας και μετά τον αγώνα με τις πολλές παροχές όπως νερό, μπανάνα, γάλα κακάο και 1 κουπόνι με το οποίο έπαιρνες ένα γεύμα αποκατάστασης. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα και ειδικά στους Νεκτάριο Καφφέ και Andreas Zourladanis που φρόντισαν και την παραμικρή λεπτομέρεια για να αγγίξει η διοργάνωση το άριστα.

Στον αγώνα αυτό τερμάτισαν επιτυχώς οι δρομείς μας: Μπούμπας Γιάννης (3ος στην κατηγορία ανδρών), Μανδηλάς Αποστόλης, Σάντυ Γκουλέτσα (3η στην κατηγορία γυναικών), Κοκκώνη Γεωργία, Φούντας Χρήστος, Γκανάτσιος Νίκος του Κώστα, Γκανάτσιος Κώστας, Μπουλουμπάσης Δημήτρης, Νάρη Χρύσα, Γιαννούλας Χρυσόστομος, Χαμαϊδής Βαγγέλης, Γκουλέτσα Μίλλυ, Μπλάντας Θανάσης, Ντάκου Βιβή, Γκανάτσιου Λυδία, Γκανάτσιος Αποστόλης και Χαμαϊδή Δώρα.
Στον αγώνα των 1000 μέτρων συμμετείχαν οι μικροί Δρομείς μας: Άγγελος Ζουμπουλίδης, Νίκος Γκανάτσιος του Κώστα, Γιάννης Χιλέλης, Κώστας Μπουλουμπάσης, Δέσποινα Μπούμπα, Ανδρέας Κακαδιάρης, Βασιλική Μανδηλά, Θωμάς Τέλλιος και Ισαβέλλα Μάλκα.

Μετά το τέλος του αγώνα η διοργανώτρια αρχή βράβευσε τους «Δρομείς Τυρνάβου» για τη μεγάλη ομαδική συμμετοχή τους στον αγώνα.
Επίσης στον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας, το Σάββατο 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο 4ος FAETHON TRAIL στον οποίο συμμετείχε με επιτυχία ο δρομέας μας Ζιώγας Γιάννης (11ος γενικής κατηγορίας), ενώ την Κυριακή 8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο 7ος Μαραθώνιος Βουνού με την επωνυμία: «FAETHON OLYMPUS MARATHON» 44 χιλιομέτρων και ο 3ος Ημι-Μαραθώνιος Βουνού με την επωνυμία:«Rupicapra» 20 χιλιομέτρων. Οι «Δρομείς Τυρνάβου» είχαν συμμετοχή και στους δυο αγώνες, με τους Τσιαλαβό Νίκο και Λιμπίκη Γιώργο που τερμάτισαν στο Φαέθωνα, τον κορυφαίο Sky Running αγώνα της Ελλάδας και το Μπασδέκη Στέργιο που τερμάτισε στον δύσκολο και απαιτητικό Ρουπικάπρα!
Πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη Μπούμπα για την Τρίτη θέση στην γενική κατηγορία ανδρών, στη Sandy Gouletsa για την Τρίτη θέση στην γενική κατηγορία γυναικών, στα ξαδέρφια Νικόλα και Λυδία Γκανάτσιου για τον τερματισμό τους στο πρώτο τους ορεινό 10αρι και σε όλους τους Δρομείς μας μικρούς και μεγάλους που έτρεξαν στη Μαμαλή της Βερδικούσιας και στον Κοκκινοπηλό .

tirnavos dromeis - Σε Βερδικούσια και Κοκινοπηλό έτρεξαν οι «Δρομείς Τυρνάβου».

tirnavos dromeis1 - Σε Βερδικούσια και Κοκινοπηλό έτρεξαν οι «Δρομείς Τυρνάβου».

tirnavos dromeis2 - Σε Βερδικούσια και Κοκινοπηλό έτρεξαν οι «Δρομείς Τυρνάβου».

tirnavos dromeis4 - Σε Βερδικούσια και Κοκινοπηλό έτρεξαν οι «Δρομείς Τυρνάβου».

 

tirnavos dromeis5 - Σε Βερδικούσια και Κοκινοπηλό έτρεξαν οι «Δρομείς Τυρνάβου».

tirnavos dromeis6 - Σε Βερδικούσια και Κοκινοπηλό έτρεξαν οι «Δρομείς Τυρνάβου».

tirnavos dromeis7 - Σε Βερδικούσια και Κοκινοπηλό έτρεξαν οι «Δρομείς Τυρνάβου».

TIRNABOS-NEA-ENOIKIAZETAI
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13775 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*