Έντονη δυσοσμία από τους κάδους σε Αμπελώνα και Τύρναβο.

Έντονη δυσοσμία από τους κάδους σε Αμπελώνα και Τύρναβο.

Έντονη δυσοσμία αναδύεται το τελευταίο διάστημα από τους κάδους στον Αμπελώνα και στον Τύρναβο.

Έντονες διαμαρτυρίες από κατοίκους στις γειτονιές του Αμπελώνα και Τυρνάβου για τους κάδους που δεν πλένονται. Η δυσοσμία είναι ανυπόφορη ειδικά στα σημεία όπου οι κάδοι βρίσκονται μπροστά σε σπίτια και αυλές ενώ το πρόβλημα γίνεται εντονότερο ειδικά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Σε αρκετές γειτονιές όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται οι κάδοι δεν έχουν πλυθεί καθόλου, με ότι συνεπάγεται αυτό για την δημόσια υγεία, ενώ τονίζουν ότι θα έπρεπε να επιχειρηθεί ακόμη και επιτόπου το πλύσιμό τους με στόχο τον περιορισμό του προβλήματος των οσμών των κάδων.

Επίσης να πούμε ότι θα πρέπει ωστόσο να συμβάλλουν και οι ίδιοι οι δημότες τηρώντας τον κανονισμό καθαριότητας και να τοποθετούν τα απορρίμματά τους συσκευασμένα σε καλά κλεισμένους και ανθεκτικούς πλαστικούς σάκους και να αποφεύγουν τη ρίψη μέσα στους κάδους, αλλοιωμένων τροφίμων και άλλων υλικών που όταν εκτίθενται στη ζέστη, προκαλούν μεγαλύτερη δυσοσμία.

Οι κάτοικοι του Αμπελώνα μας αναφέρουν – “Οι κάδοι που βάζουμε τα σκουπίδια έχουν να πλυθούν, δεν ξέρουμε και εμείς από πότε ή ποτέ…. Με 38 βαθμούς βρωμάνε απίστευτα και εμείς που μένουμε απέναντι δε μπορούμε να κάτσουμε στην αυλή μας, ούτε να ανοίξουμε το παράθυρο. Επίσης βγαίνουμε για καφέ και βρωμάει ο τόπος. Τι θα γίνει; Θα ενδιαφερθεί κανείς;”

 

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Έντονη δυσοσμία από τους κάδους σε Αμπελώνα και Τύρναβο.
Αμπελώνας Τύρναβος