Σοβαρά υγειονομικά προβλήματα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις προκαλεί το πρόβλημα της παράνομης έκδοσης γυναικών στη Λάρισα. Πληθώρα σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων έχουν εντοπιστεί τόσο από τη Δερματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όσο και από ιδιώτες δερματολόγους-αφροδισιολόγους, με όλες τις πλευρές να εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα μικρό μόλις ποσοστό του συνολικού προβλήματος, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ζητείται ιατρική βοήθεια.

Η παράνομη πορνεία, κυρίως με αλλοδαπές, σε μπαρ και όχι μόνο, είναι ουσιαστικά ανεξέλεγκτη στη Λάρισα καθώς οι σχετικές αγγελίες διακινούνται μέσω των social media ενώ οι συνευρέσεις γίνονται σε γκαρσονιέρες, κυρίως στην περιοχή του κέντρου.

Το κώδωνα του κινδύνου κρούουν και οι νόμιμες ιερόδουλες της πόλης οι οποίες είναι και οι μόνες που περνούν από τακτικό ιατρικό έλεγχο και λαμβάνουν πάντα προφυλάξεις κατά την σεξουαλική επαφή.

Toυ Δημήτρη Κατσανάκη

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία 

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts