Απάντηση του κ. Γ. Μανώλη στον πρόεδρο του Δ.Σ. Τεμπών κ. Καρατέγο.

δημοσ τεμπων

Απάντηση της παράταξης « ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» δήμου Τεμπών, δια του επικεφαλής της κ. Γ. Μανώλη στον πρόεδρο του Δ.Σ. Τεμπών κ. Καρατέγο

«Ο αξιότιμος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Καρατέγος , προφανώς έχει ξεχάσει, πρώτον πως βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση ΚΑΙ με τη στήριξη και ψήφο της παράταξής μας «Νέα Δύναμη» και δεύτερον τις δηλώσεις του αμέσως μετά την εκλογή του το Μάρτιο του 2017, πως «πρόθεση του είναι να προασπίσει κάθε δημοκρατική διαδικασία που εξελίσσεται στο δημοτικό συμβούλιο  και να βοηθήσει να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις για το συμφέρον των δημοτών. Θα είμαι πρόεδρος όλων των δημοτικών συμβούλων» δήλωνε.

Μετά και την τελευταία δημόσια αυτή τοποθέτησή του για το ψήφισμα , είναι πλέον προφανές πως ΔΕΝ είναι πρόεδρος ΌΛΩΝ των συμβούλων του Δ.Σ., αλλά απλά λειτουργεί ως «ΛΑΓΟΣ» και ως ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ του δημάρχου κ. Κολλάτου .

Δεν λέει μισή αλήθεια, ο κ. Καρατέγος αλλά το όλον ΨΕΜΑ, ουδέποτε προτάθηκε το θέμα να συζητηθεί στην ΕΠΟΜΕΝΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά ούτε τέθηκε θέμα απουσίας του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης καθώς και των δημοτικών συμβούλων. Παρά μόνο η τοποθέτηση του κ. δημάρχου, όπου μεταξύ άλλων είπε, «αν και συμφωνούμε με κάποια σημεία με το ψήφισμά σας, το θέμα είναι άκαιρο να συζητηθεί σήμερα και ΜΠΟΡΕΙ να συζητηθεί μετά από δύο μήνες, να δούμε τι θα πράξουν και οι άλλοι δήμοι, η ΠΕΔ, η ΚΕΔΕ, να μη γίνουμε εμείς ο «λαγός»….».

Όσον αφορά την κατηγορία του κ. Καρατέγου περί «πατριδοκαπηλίας» εκ μέρους της παράταξής μας , η τοποθέτησή του αυτή τυχαίνει , όλος περιέργως, να ταυτίζεται με εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ για όσους αντιδρούν και διαμαρτύρονται για την συμφωνία των Πρεσπών. Τυχαίο εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών;

Βέβαια αντιλαμβανόμαστε , πως είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος πως υπάρχουν και άνθρωποι σε αυτή τη χώρα , που απλά αγαπούν την πατρίδα τους και αντιδρούν σε όσους πάνε να ξεπουλήσουν το αίμα και τους αγώνες των προγόνων μας .

Έλληνες είμαστε και όχι καιροσκόποι της πολιτικής.
Για το λόγο αυτό, σας αφήνουμε στην κρίση των συνδημοτών μας.

Ο δήμαρχος κ. Κολλάτος φωνή έχει. Ας σταματήσει να κρύβεται κάθε φορά που στριμώχνεται , πίσω από τους συνεργάτες τους και ας βρει το πολιτικό θάρρος , να δηλώσει δημόσια πως είναι ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών και στην εκχώρηση στη γειτονική χώρα του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία» , της «Μακεδονικής» γλώσσας και εθνότητας.

Κ. Κολλάτε το ερώτημα είναι ένα και απλό :

«είστε υπέρ ή κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ;»

Ένα ΝΑΙ ή ένα ΌΧΙ χρειάζεται να πείτε.
Τα υπόλοιπα είναι …«άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και για επικοινωνιακούς λόγους. Αφήστε λοιπόν τις υπεκφυγές και να πετάτε την μπάλα στην κερκίδα και ξεκαθαρίστε την θέση σας…

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest