Η ίδια η ζωή δικαίωσε τις διαμαρτυρίες των Αμπελωνιτών.

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Γράφει ο Κουβέλας Νίκος Αμπελωνίτης, γεωργοκτηνοτρόφος.


Με αφορμή το ατύχημα που συνέβη στον Τύρναβο, όπου μια γυναίκα 73 περίπου ετών παρασύρθηκε και χτυπήθηκε σοβαρά από διερχόμενο δίκυκλο, θα ήθελα να παρατηρήσω κάποια πράγματα. Πρώτον,θέλω να τονίσω την ανυπαρξία του δημοτικού φωτισμού στην οδό που έγινε το ατύχημα του Τυρνάβου.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της οδού Ολύμπου, το ατύχημα θα μπορούσε να αποτραπεί, εάν υπήρχε δημοτικός φωτισμός.Να γιατί, λοιπόν, στο πρόσφατο παρελθόν έγραφα για την αναγκαιότητα αποκατάστασης των σημείων δημοτικού φωτισμού στον Αμπελώνα.


Πρόθεσή μου ήταν να προληφθούν ατυχήματα τύπου Τυρνάβου, αλλά η απαράδεκτη δημοτική αρχή με λοιδώρησε και με συκοφάντησε.

Τον Απρίλιο 2018 έλεγα: “Ο Αμπελώνας χρειάζεται φωτισμό και όχι βεγγαλικά, κύριε Σαρχώση”. Ακριβώς το ίδιο συνεχίζω να υποστηρίζω και σήμερα. Δεύτερον, θέλω να επισημάνω την απουσία της βάσης του ΕΚΑΒ στον Τύρναβο από το προαναφερόμενο περιστατικό.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με όχημα του ΕΚΑΒ που ήρθε από τη Λάρισα.

Πού ήταν το ΕΚΑΒ που σταθμεύει στον Τύρναβο;

Όταν χρειάζεται και η ανάγκη είναι επείγουσα προφανώς είναι απόν.Κατά τα άλλα η προπαγάνδα του κ. Σαρχώση για την περιβόητη ” βάση” καλά κρατεί, όμως δεν πείθει πια κανέναν.

Τέλος, θα ήθελα να θέσω το παρακάτω αφελές ερώτημα: Αν στο ατύχημα εμπλεκόταν η μάνα , η γυναίκα, η αδερφή , ένας συγγενής τέλος πάντων των υπευθύνων δημοτικών αρχόντων, από πού οι ίδιοι θα αναζητούσαν ευθύνες;

Έτσι, κάποιοι καρεκλοκένταυροι ας καταλάβουν ότι πολλές φορές η ίδια η ζωή τούς ξεμπροστιάζει και η ίδια η ζωή δικαιώνει τους ανθρώπους που λένε και μάχονται για την αλήθεια και το καλό των συμπατριωτών τους.

Ας ευχηθούμε να μην έχουμε τα ίδια δυσάρεστα συμβάντα και στον Αμπελώνα, εξαιτίας της εγκατάλειψής του από την δημοτική αρχή.

Μηχανάκι παρέσυρε γυναίκα στον Τύρναβο

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest