Στην Όσσα για την εορτή των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανό και στο ετήσιο αντάμωμα του συλλόγου Όσσας ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος.

τεμπων

Στο Εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανό στην Όσσα όπου τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός το Σάββατο το βράδυ παραμονή της εορτής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος.

Τόν Δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος,ο αντιδήμαρχος κ.Ιωάννης Αργυρίου ,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γεώργιος Έξαρχος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος .

Το ίδιο βράδυ στην κεντρική πλατεία της Όσσας ο Μορφωτικος Πολιτιστικός Σύλλογος Όσσας διοργάνωσε το 9ο άνταμωμα με χορευτικά του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου ,του χορευτικού ομίλου Θεσσαλονίκης και του παιδικού τμήματος της Όσσας.

Στην εκδήλωση απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Γεώργιος Λαδόπουλος .

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος τονίζοντας την σημασία αυτης της εκδήλωσης, που σκοπό εχει να διατηρήσει και να ενισχύσει την πολιτιστική μας κληρονομιά η οποια μεταλαμπαδεύεται άφθαρτη στις νεότερες γενιές με τέτοιο τρόπο ωστε να δίνει συνέχεια και ενδυνάμωση στη σχεση μας με αυτη την γη, τη γη των προγόνων μας.

Να συγχαρώ το Δ.Σ του δραστήριου συλλόγου της Όσσας για την σημερινή διοργάνωση της εκδήλωσης όπως επίσης και τα χορευτικά τμήματα της Όσσας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου και του χορευτικού ομίλου Θεσσαλονίκης για την ωραία βραδιά που μας προσφέρανε .
Απο την πλευρά μας ως Δημοτική αρχή στα πλαίσια των δυνατήτων μας θα είμαστε δίπλα σας να σας στηρίζουμε σε κάθε σας εκδήλωση .
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος,οι αντιδήμαρχοι κ.Ιωάννης Αργυρίου &Αστέριος Σαίτης ,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γεώργιος Έξαρχος & Κώστας Νταφούλης ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,μέλη τοπικού συμβουλίου ,πρόεδροι συλλόγων κι φορέων της περιοχής .

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

τεμπων

τεμπων

τεμπων

τεμπων

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest