Σε Ραψάνη και Όσσα ο Γιώργος Μανώλης.

ΜΑΝΩΛΗΣ


Εκτός από τις θρησκευτικές εκδηλώσεις, το περασμένο σαββατόβραδο, είχαμε και πολιτιστικές εκδηλώσεις στα χωριά του δήμου Τεμπών, στις οποίες παραβρέθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Μανώλης.


Αρχικά στην ορεινή Ραψάνη , στον αύλειο χώρο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου, έλαβε χώρα μια όμορφη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης με τίτλο “Βήματα Πολιτισμού”. Ο κ. Μανώλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Νικολάου και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ραψάνης Ν. Γαγάρας, παρακολούθησαν και απόλαυσαν παραδοσιακούς χορούς , διαφόρων περιοχών της Χώρας μας, από το παιδικό χορευτικό σύνολο Ραψάνης και το χορευτικό Γυναικών Ραψάνης, καθώς και χορούς από το φιλοξενούμενο χορευτικό του Συλλόγου των Απανταχού Απόδημων Σκαμιωτών «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ».
Ο κ. Μανώλης, εντυπωσιασμένος από την πρωτοβουλία αυτή, στο σύντομο χαιρετισμό του, «εξήρε το έργο και την προσφορά, στα πολιτιστικά δρώμενα της Ραψάνης, του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης και προέτρεψε την πρόεδρο του συλλόγου κ. Αικατερίνη Γιαννούκα , αλλά και τα μέλη του, να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι και ζήλο την προσφορά αυτή»
Στη συνέχεια ο κ. Μανώλης με τους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Βλάγκα, Αθ. Καραναστάση , Γιώργο Ντόντο και φίλους παραβρέθηκαν στην Όσσα , όπου ο Μ.Ε.Σ. Όσσας διοργάνωσε το «9ο Αντάμωμα Όσσας».
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χορευτικά τμήματα του Μ.Ε.Σ. Όσσας και τα φιλοξενούμενα χορευτικά του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου και του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, τα οποία μάγεψαν με τις χορευτικές τους επιδόσεις.
Και η βραδιά της εκδήλωσης έκλεισε με παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο, με τη συνοδεία της καταπληκτικής ορχήστρας του Βασίλη Μπαλογιάννη.

ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest