ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΗΤΗ

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης των δύο γυναικών


Οι δύο γυναίκες έχουν εξαφανιστεί από το Μάιο, με διαφορά λίγων ημερών.

Συνεχίζει να συγκλονίζει το Ρέθυμνο, η υπόθεση εξαφάνισης δύο γυναικών βουλγαρικής καταγωγής, με διαφορά μόλις εννέα ημερών, η μία από την άλλη. Πρόκειται για την 37χρονη έγκυο Ντέσι Ιλίεβα και την 38χρονη μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού Τόνια Ζόεβα 38 χρόνων, για τις οποίες υπάρχουν φόβοι ότι έχουν δολοφονηθεί.

Το βράδυ της Παρασκευής (29/06), μια νέα μαρτυρία στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» για την υπόθεση της Ντέσι, έδειξε ότι πριν χαθούν τα ίχνη της, είχε καυγαδίσει έντονα με τον φίλο της.

Δυστυχώς ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της που αυτοκτόνησε τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση της Ντέσι, την Τετάρτη 2 Μαΐου, πήρε μαζί του το μυστικό του χαμού της.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι λίγο πριν την εξαφάνιση, βρίσκεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου εξετάζεται.

Σύμφωνα με την Βουλγάρα δημοσιογράφο Μπόϊκα Αθανάσοβα που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», η οικογένεια της άτυχης γυναίκας συνεχίζει με όσες δυνάμεις διαθέτει τις έρευνες, για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

«Η Βουλγαρική πρεσβεία έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση από τις Ελληνικές Αρχές. Οι συγγενείς περιμένουν να μάθουν τι πραγματικά συνέβη», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Κάποιος δεν λέει την αλήθεια…»
Στην υπόθεση της Τόνιας Ζοέβα, το «Τούνελ» ανέδειξε τον περίεργο ρόλο ενός Έλληνα και ενός Σύριου με τους οποίους σχετιζόταν στενά.

Ο Σύριος μετά την εξαφάνιση της στις 11 Μαΐου, απενεργοποίησε τα τηλέφωνα του, ενώ ο Έλληνας ο οποίος φέρεται να είναι και το τελευταίο άτομο που την είδε ζωντανή, φάνηκε απρόθυμος να μιλήσει όταν η εκπομπή επικοινώνησε μαζί του. Αρκέστηκε να πει ότι η αστυνομία έχει πάρει το αυτοκίνητό του για έλεγχο, αγνοώντας τον λόγο.

Ρέθυμνο: Δεν ξέρω τίποτα ρε φίλε, άντε γεια…
Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ισχυρίστηκε αρχικά σε φίλες της αγνοούμενης, του ζήτησε πριν χαθεί να την μεταφέρει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί, στο κέντρο του Ρεθύμνου.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο πως είναι δυνατόν να χάθηκε έτσι αυτή η γυναίκα, έδωσε την εξής απάντηση λίγο πριν κλείσει απότομα το τηλέφωνο:

«Που να ξέρω ρε φίλε, δεν ξέρω καθόλου… Άντε γεια…».

Η δημοσιογράφος Μπόϊκα Αθανάσοβα που μίλησε με την αδελφή και την κόρη της αγνοούμενης γυναίκας, μετέφερε στην εκπομπή την έκκληση τους σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει.

«Η αδελφή της Τόνιας πιστεύει πως κάποιος από το περιβάλλον της δεν λέει την αλήθεια και ζητάει από τις Αρχές να μην σταματήσουν τις έρευνες», τόνισε.

 

Πηγή: anikolouli.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest