Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση εν πλω ενός φαντάρου που ταξίδευε από την Χίο για τον Πειραιά.


Ο Τάκης (Σαράντης) Κολλιαδέλης 23 χρόνων, χάθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου από το πλοίο «Νήσος Ρόδος».

Ο Τάκης που κατοικεί στη Χαλκίδα,  υπηρετούσε στη Χίο και επέστρεφε στον Πειραιά με αναβολή.

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι του νησιού στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου  και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο Τάκης  εθεάθη για τελευταία φορά στο κατάστρωμα του πλοίου στη μία και μισή με δύο τα ξημερώματαΛίγη ώρα αργότερα στις δύο και τέταρτο, έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του. Της έγραφε «σε λίγο θα πέσω για ύπνο». Το τελευταίο σήμα του ενός από τα δύο κινητά του, εξέπεμψε  μετά από ένα τέταρτο, ανοιχτά της Τήνου.

Κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

Στο πλοίο βρέθηκαν το σακ βουαγιάζ του με τα προσωπικά του αντικείμενα και το σλίπινγκ μπαγκ που είχε στρώσει για να κοιμηθεί μαζί με τον φίλο του. Δεν βρέθηκαν τα δυο κινητά του τηλέφωνα, η ταυτότητα και η κάρτα τραπέζης.

Από τις κάμερες του πλοίου δεν φαίνεται να αποβιβάστηκε.

Ο φίλος του ανέφερε στο «Τούνελ» πως τις τελευταίες μέρες έλεγε στον ίδιο και την κοπέλα του πως ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος  και φοβόταν ότι κάποιοι θα του έκαναν κακό. Δεν τους εξήγησε όμως τι εννοούσε.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν τέσσερα πλωτά και ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.

Η οικογένεια και οι φίλοι του απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει  με την εκπομπή ή με τις Αρχές.

Βοηθήστε να τον βρούμε…

Η Εύα, η νεαρή φίλη του Τάκη μίλησε στο «Τούνελ» γεμάτη αγωνία. Ανέφερε πως επικοινώνησε μαζί του με βιντεοκλήση λίγο πριν ξεκινήσει το πλοίο από το λιμάνι της Χίου.

«Στο τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε, με ενημέρωσε πως θα έπεφτε να κοιμηθεί. Αυτό δεν το λέει κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει. Είδαμε το υλικό από την κάμερα που έδειχνε τους επιβάτες που αποβιβάστηκαν από το πλοίο, αλλά δεν ήταν πουθενά. Υπάρχει επιπλέον υλικό από διαφορετικές κάμερες των γκαράζ και άλλων σημείων, που θα εξετάσουμε εξονυχιστικά. Ο Τάκης το μόνο που μου είχε πει πως τον απασχολούσε, ήταν πως είχε πρόβλημα με κάποιον που πίστευε πως ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν. Προσωπικά θέλω να απευθύνω έκκληση στους επιβάτες που τυχόν τον είδαν και στους εθελοντές και ψαράδες της Τήνου, να βοηθήσουν στις έρευνες».

Πηγή: http://anikolouli.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας