Μεγάλες επιτυχίες στον Τύρναβο

Μεγάλες επιδόσεις με πάρα πολύ καλές βαθμολογίες και στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζοντας την παράδοση χρόνων του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου και του ΕΠΑΛ.
Ο ι μαθητές θα εισαχθούν σε ΑΕΙ – ΤΕΙ – στρατιωτικές σχολές και μάλιστα και σε εκείνες που έχουν υψηλές βάσεις.Και φέτοςπροσπάθειες των καθηγητών του Λυκείου και των φροντιστηρίων του Τυρνάβου ευοδώνονται για μια ακόμη χρονιά.


Μιλώντας χθες στην «Ε» η διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου κ. Κωνσταντινιά Πατσή τόνισε ότι και φέτος οι επιτυχίες των μαθητών ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο . Με μια πρώτη εκτίμηση ένα μεγάλο ποσοστό των μαθητών ξεπερνάει τα 16.000 ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αρίστευσα στις φετινές δύσκολες Πανελλήνιες. Αυτό οφείλεται στη συστηματική δουλειά των εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Τυρνάβου.
Για άλλη μια φορά το ΓΕΛ Τυρνάβου απέδειξε ότι είναι αποτελεσματικό, αξιόπιστο περιφερειακό σχολείο.
Ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα τόνισε ότι το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου και φέτος απέδειξε με το ζήλο των μαθητών και τα αποτελέσματα παραμένει στα πρώτα Λύκεια της χώρας δείχνοντας για άλλη μια φορά πως οι μαθητές της επαρχίας και των δημόσιων σχολείων δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτούς των μεγαλουπόλεων. Η παράδοση του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου συνεχίζεται με πρωτιές.
Από το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου η πρώτη εκτίμηση με κοντά ή πάνω από 18.000 μόρια είναι οι:

Πρώτος των πρώτων Καραγιάννης Ευθύμιος 19.023 και ακολουθούν Κωστόπουλος 18.999,

Βάνης Βασίλειος 18.572,

Μπουμπουράκα Αθηνά 18.171,

Ζορμπά Ανθή 18.091,

Καραγιάννη Γεωργία 18.055,

Νασίκα Τόνα 17.998,

Βασβατέκη Αφροδίτη 17.668.

 

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»
(Γραφείο Τυρνάβου)