Στο Λιτόχωρο και στο Μαυρομάτι Καρδίτσας έτρεξαν οι «Δρομείς Τυρνάβου».

Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 στο μυθικό βουνό του Ολύμπου έλαβε χώρα για 15η συνεχή χρονιά o κορυφαίος διεθνής αγώνας ορεινού τρεξίματος Olympus Marathon, ένας απαιτητικός αγώνας 44 χιλιομέτρων με 3.300 μέτρα θετικής υψομετρικής.

Στον αγώνα αυτό συμμετείχε για πρώτη φορά ο Γιάννης Βασίλας και τερμάτισε με επιτυχία.
Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, ο Olympus Marathon διοργάνωσε επίσης τον 2ο αγώνα ορεινού τρεξίματος στην «κόψη των αετών» μήκους 14 χιλιομέτρων, με εκκίνηση την περιοχή «Πριόνια» στον Όλυμπο και τερματισμό την πόλη του Λιτόχωρου.


Η «κόψη των αετών» είναι η ομορφότερη περιπατητική διαδρομή μέσα στο φαράγγι του Ενιπέα, αφού διασχίζει όλη την κορυφογραμμή της Ζηλνιάς, όπου ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τη μοναδική θέα της χαράδρας του Ενιπέα και το πέταγμα των αετών που συχνά εμφανίζονται εκεί.

Οι «Δρομείς Τυρνάβου» και σ’ αυτή τη διοργάνωση είχαν δυναμική παρουσία με 19 συμμετοχές, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από τους διοργανωτές αφού δεν υπήρχε ειδική βράβευση για την πολυπληθέστερη δρομική ομάδα. Συγκεκριμένα τερμάτισαν με επιτυχία οι δρομείς μας: Γκίμας Δημήτρης (30ος γενικής κατάταξης), Μπλάντας Θανάσης (73ος γενικής κατάταξης), Μπουκουβάλα Ελευθερία (88η γενικής κατάταξης και 16η στην κατηγορία γυναικών), Μάλκας Βάγιος (95ος γενικής κατάταξης), Γκανάτσιος Κώστας, Χαμαϊδής Βαγγέλης, Μπέκερ Νίκος, Μανδηλάς Αποστόλης Μπούμπας Γιάννης, Μανδραλή Νίκη, Νάρη Χρύσα, Γιαννούλας Χρυσόστομος, Φούντας Χρήστος, Γκανάτσιος Αποστόλης, Κοκκώνη Γεωργία, Κόνα Μαρία, Καρανάσιος Δημήτρης, Γκανάκη Κωνσταντίνα – Ειρήνη και Περιλής Θοδωρής. 

Επίσης με μεγάλη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας το πρωί της Κυριακής (24/6) ο 51ος Καραϊσκάκειος δρόμος απόστασης 18,5 ΚΜ προς τιμή του μεγάλου ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Γεωργίου Καραϊσκάκη. Στον αγώνα συμμετείχε ο δρομέας μας Χατζηγιάννης Ηλίας που τερμάτισε στην 39η θέση της γενικής κατάταξης.
Πολλά συγχαρητήρια στους δρομείς μας που έτρεξαν στο Λιτόχωρο και στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας.

ΤΥΡΝΑΒΟς

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ