Ο παιδικός σταθμός Αμπελώνα παρουσίασε στην όμορφη αυλή του το «Καλοκαίρι στο νησί». Τα παιδιά τού Α΄ παιδικού σταθμού Τυρνάβου στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο παρουσίασε το «Μου ‘ταξες ταξίδι να με πας….» ενώ τα παιδιά του παιδικού σταθμού “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” παρουσίασαν στην πανέμορφη αυλή του παιδικού ξεχωριστά κάθε τμήμα το «Ήλιος και βροχή…ετσι είναι η ζωή» και το «Θάλασσα ..θαλασσάκι μου».
Σε όλες τίς παιδικές γιορτές οι μικροί μαθητές με συντονισμένες κινήσεις, χορούς, ποιηματάκια και τραγούδια κατενθουσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους. Τα πανέμορφα σκηνικά, η μελετημένη ενδυματολογική εμφάνιση των παιδιών, η άψογη μουσική υπόκρουση, όλα υπό την άριστη επιμέλεια των παιδαγωγών των σταθμών συνετέλεσαν στο όμορφο αποτέλεσμα. Δικαίως οι γονείς των παιδιών, οι συγγενείς και φίλοι συγκινήθηκαν, χάρηκαν και καμάρωσαν τα παιδιά τους δίνοντας πολλά συγχαρητήρια σε αυτά και στις δασκάλες τους.
Παρόντες και οι σύλλογοι γονέων που με κάθε πρόσφορο τρόπο βοήθησαν στις γιορτές χαρίζοντας και αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά.

αμπελωνας

 

τυρναβοσ

τυρναβος

τυρναβοσ

τυρναβος

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011-2016 Tirnavitikanea.com 2016-2018 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *