Συνεχίστηκαν οι καλοκαιρινές γιορτές των παιδικών σταθμών του Δήμου Τυρνάβου.

αμπελωνας

Ο παιδικός σταθμός Αμπελώνα παρουσίασε στην όμορφη αυλή του το «Καλοκαίρι στο νησί». Τα παιδιά τού Α΄ παιδικού σταθμού Τυρνάβου στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο παρουσίασε το «Μου ‘ταξες ταξίδι να με πας….» ενώ τα παιδιά του παιδικού σταθμού “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” παρουσίασαν στην πανέμορφη αυλή του παιδικού ξεχωριστά κάθε τμήμα το «Ήλιος και βροχή…ετσι είναι η ζωή» και το «Θάλασσα ..θαλασσάκι μου».
Σε όλες τίς παιδικές γιορτές οι μικροί μαθητές με συντονισμένες κινήσεις, χορούς, ποιηματάκια και τραγούδια κατενθουσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους. Τα πανέμορφα σκηνικά, η μελετημένη ενδυματολογική εμφάνιση των παιδιών, η άψογη μουσική υπόκρουση, όλα υπό την άριστη επιμέλεια των παιδαγωγών των σταθμών συνετέλεσαν στο όμορφο αποτέλεσμα. Δικαίως οι γονείς των παιδιών, οι συγγενείς και φίλοι συγκινήθηκαν, χάρηκαν και καμάρωσαν τα παιδιά τους δίνοντας πολλά συγχαρητήρια σε αυτά και στις δασκάλες τους.
Παρόντες και οι σύλλογοι γονέων που με κάθε πρόσφορο τρόπο βοήθησαν στις γιορτές χαρίζοντας και αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά.

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

αμπελωνας

 

τυρναβοσ

τυρναβος

τυρναβοσ

τυρναβος

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest