Στο Καλοχώρι για το έθιμο του Κλήδονα ο Γιώργος Μανώλης.

ΤΕΜΠΩΝ


Κυριακή βράδυ ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Καλοχωρίου σε εκδήλωση του και με μεγάλη παρουσία του κόσμου, αναβίωσε το έθιμο του Κλήδονα ανήμερα της γέννησης του Αϊ Γιάννη.
Την εκδήλωση άνοιξαν τα ελεύθερα κορίτσια, τοποθετώντας μπουκέτα λουλουδιών, στο μπακράτσι με το «αμίλητο νερό» και στη συνέχεια οι μεγαλύτερες κυρίες του συλλόγου τραγούδησαν τραγούδια του Κλήδονα.


Τη σκυτάλη πήραν τα χορευτικά τμήματα του Μ.Ε.Σ. Καλοχωρίου, όπου χόρεψαν χορούς του τόπου μας, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Μιχάλη Τσακνάκη.
Η βραδιά συνεχίστηκε με παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο, κρατώντας μέχρι αργά το βράδυ, με τη συνοδεία της καταπληκτικής ορχήστρας των αδελφών Νίκου και Θάνου Ρούμπου.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Λαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τεμπών Μιχ. Καρατέγος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων και φορέων, ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Συκουρίου και πλήθος κόσμου.

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest