ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Ο Γιώργος Αδαμούλης σε Αργυροπούλι και Τύρναβο.


Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αργυροπουλίου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο κ. Αδαμούλης Γιώργος, ο πολιτευτής της ΝΔ από Λάρισα, όπου μαζί του ήταν ο κ. Ρεβήσιος Νίκος αγροτοσυνδικαλιστής από το Αργυροπούλι Τυρνάβου.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Ο κ. Αδαμούλης σε δήλωση του αναφέρει:

“Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Πίστευα κ πιστεύω, ότι ο πρωτογενής τομέας είναι ένας από τους πυλώνες ανάπτυξης της χωράς, που μπορεί να βοηθήσει και στην μείωση της ανεργίας των νέων μας. Με εξωστρέφεια, με ποιοτικά προϊόντα, με καθετοποίηση της παραγωγής θα κερδίσουμε την προστιθέμενη αξία, ώστε ο Έλληνας παραγωγός να έχει νόημα να μείνει στο χωράφι του και να παράγει. Θέλουμε τον Έλληνα παραγωγό να συμμετέχει στις συνεταιριστικές οργανώσεις, στις ομάδες παραγωγών.

Θέλουμε την πολιτεία να μειώσει την φορολογία κ τις εργοδοτικές εισφορές ώστε να μείνει ένα λογικό κέρδος στον Έλληνα αγρότη, στον Έλληνα παραγωγό! “.

Επίσης ο κ. Αδαμούλης, βρέθηκε στη πόλη του Τυρνάβου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Τυρνάβου κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο και με φίλους από το χώρο της ΝΔ.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

ΑΡΓΥΟΡΠΟΥΛΙ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest