Λάρισα: Βγήκε όπλο για ένα κλιματιστικό!

Λάρισα: Βγήκε όπλο για ένα κλιματιστικό!

Σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα σε πολυκατοικία στο κέντρο της Λάρισας, όταν μια απλή διαφωνία για την τοποθέτηση ενός εξωτερικού στοιχείου κλιματιστικού έφερε στα χέρια έναν από τους συν διαχειριστές της πολυκατοικίας με έναν Έλληνα ένοικο και έναν ένοικο υπήκοο Βουλγαρίας, κάτοικο σήμερα Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διένεξη είχε να κάνει με το σημείο της τοποθέτησης του κλιματιστικού της οικογένειας των Βουλγάρων η οποία μένει στο υπόγειο της πολυκατοικίας.


Σε κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και πάνω στη διαμάχη ο πρώτος εκ των συμμετεχόντων στην διένεξη έβγαλε προς τον δεύτερο και τον τρίτο όπλο αεροβόλο.
Προς στιγμή δημιουργήθηκε πανικός και το όπλο απομακρύνθηκε από τους ψυχραιμότερους.

Ταυτόχρονα κλήθηκε η αστυνομία όπου άνδρες της ΟΠΚΕ απέκλεισαν την περιοχή και προέβησαν σε έλεγχο για τον εντοπισμό του όπλου στο σπίτι του ιδιοκτήτη του αλλά και στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του. Αρχικά βρέθηκε ο γεμιστήρας και στη συνέχεια και το όπλο. Ο κάτοχος του όπλου παραδέχτηκε την κατοχή του. Στη συνέχεια τα τρία άτομα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο οδηγήθηκαν στην αστυνομία όπου και διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Λάρισα: Βγήκε όπλο για ένα κλιματιστικό!
Λάρισα