Επιχείρηση δίνει δώρο 20 κούτες σάλτσας σε όποιον ρίξει σάλτσες στους βουλευτές

ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η κατάσταση έχει… ξεφύγει σε αρκετές περιπτώσεις με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό μεταξύ Ελλάδας – ΠΓΔΜ . Αυτό καταδεικνύει το πρωτοφανές περιστατικό, μια τοπική επιχείρηση να καλεί σε «ρίψη σάλτσας ντομάτας» στους βουλευτές που είναι υπέρ της συμφωνίας και ειδικά τους κ.κ. Κοτζιά, Καμμένο και Τσίπρα.

Ο λόγος για την επιχείρηση «Οικοτεχνία Πορτοκαλίδη» από τις Φέρες του Έβρου, που όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο facebook, «όποιος καταφέρει αποδεδειγμένα να περιλούσει με τη βραβευμένη σάλτσα μας έναν από τους εξέχοντες βουλευτές ανεξαρτήτου κόμματος που στηρίζει την συμφωνία για την Μακεδονίας, κερδίσει 20 κούτες σάλτσας Πορτοκαλίδη!».

Μάλιστα αν ο βουλευτής είναι από Μακεδονία ή Θράκη ο «δράστης» επιβραβεύεται με πέντε επιπλέον κούτες, ενώ για τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά το «δώρο» είναι 10 επιπλέον κούτες. Ωστόσο εάν κάποιος καταφέρει να περιλούσει με σάλτσα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο τότε ο ιδιοκτήτης «χαρίζει την επιχείρηση».

«Η πρόκληση μας ισχύει 100% για όποιον το πράξει, εμείς αυτό που λέμε το εννοούμε», αναφέρει στην ThessNews ο ιδιοκτήτης της οικοτεχνίας και αγρότης Βασίλης Πορτοκαλίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοτεχνία από τη Θράκη μετρά μόλις 10 μήνες ζωής, παρέχοντας το προϊόν στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ έχει προλάβει να κατακτήσει βραβεία σε διαγωνισμούς και ενδεχομένως να ψάχνει παραπάνω… διαφήμιση αλλά με λάθος τρόπο. Και αν η συγκεκριμένη ανάρτηση προκαλέσει παρέμβαση της Δικαιοσύνης, τότε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ίσως το πληρώσει… ακριβά.

 

Πηγή: neaselida.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest