Με μεγάλη επιτυχία οι αιμοδοσίες σε Δελέρια, Ροδιά και Αμπελώνα. (Φώτο)

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι αιμοδοσίες του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” για το Καλοκαίρι 2018 στα Δελέρια, τη Ροδιά και τον Αμπελώνα.

Στις 3 αιμοδοσίες προσήλθαν πρόθυμοι και έτοιμοι να προσφέρουν εθελοντικά λίγο από το αίμα τους πάνω από 115 αιμοδότες. (22 στα Δελέρια, 16 στη Ροδιά και 77 στον Αμπελώνα). Από αυτούς οι 7 ήρθαν στις αιμοδοσίες της “ΕΛΠΙΔΑΣ” για πρώτη φορά. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους και τους ευχόμαστε “καλό Καλοκαίρι”. Μακάρι την πράξη τους να ακολουθήσουν και άλλοι συνάνθρωποί μας και στις επόμενες αιμοδοσίες μας το Σεπτέμβριο και το Δεκέμβριο να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση.

Πολύ καλή εντύπωση προκάλεσε στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γ.Ν. Λάρισας η προσέλευση στο χώρο της αιμοδοσίας του γιατρού μας Γιάννη Αντωνόπουλου με την οικογένειά του και δυο φίλους του, για να δείξει έμπρακτα ότι αναγνωρίζει και τιμά το έργο και την προσφορά του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” στο κοινωνικό σύνολο. Από τους φίλους του η γιατρός του Κ.Υ. Τυρνάβου Δήμητρα Ζαμπούκα φόρεσε για λίγο την ιατρική ποδιά και τα ακουστικά και βοήθησε τη γιατρό της αιμοδοσίας κ. Ανδρούτσου την ώρα της μεγάλης προσέλευσης και ο φιλόλογος Σωτήρης Ζάχος, γιος δυο δασκάλων του Παναγιώτη και της Ελένης, που υπηρέτησαν στο παρελθόν ως δάσκαλοι στον Αμπελώνα, πρόσφερε μια μονάδα από το αίμα του στη μνήμη του πατέρα του.
Ένα άλλο αξιοσημείωτο συμβάν ήταν η ομαδική προσέλευση 4 Ινδών, που μένουν και εργάζονται στην περιοχή μας, οι οποίοι ήθελαν να δώσουν αίμα και να γίνουν ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ.

Η προθυμία τους και η επιμονή τους μας συγκίνησε όλους. Μακάρι την προθυμία τους να μιμηθούν και άλλοι αλλοδαποί, μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής μας.

Περισσότερες φωτογραφίες εδω → https://www.facebook.com/seaa.i.elpida

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest