η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου ο Γιώργος Μανώλης.

Τα είχε όλα η γιορτή λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου.
Είχε παιχνίδια, κέφι, τραγούδι, χορό, χαρά. Είχε συγκίνηση. Είχε αγάπη. Αγάπη μεταξύ δασκάλων και μαθητών. Ένα απίστευτο δέσιμο που βγήκε στην περίπου δίωρη εκδήλωση τους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου, την Παρασκευή 15 Ιουνίου. Τον συντονισμό και την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης είχε η δασκάλα του σχολείου Δήμητρα Βουδούρη.
Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή αποχαιρετισμού των μαθητών της ΣΤ’ Τάξης, που αποφοιτούν από το δημοτικό, και η νέα χρονιά θα τους βρει στο Γυμνάσιο. Γι’ αυτή τη σπουδαία στιγμή, μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Στέφανος Κωτούλας. Σε κάθε παιδί μοιράστηκε από ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο, ένα καραβάκι για να είναι καλοτάξιδα στην νέα τους σχολική «περιπέτεια».


Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αργυρίου, οι δημοτ. σύμβ. Κώστας Νταφούλης και Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο Πρόεδρος της κοινότητας Συκουρίου Γιώργος Καλότυχος, ο τοπικός σύμβουλος Αθ. Νούλας, οι σχολικοί σύμβουλοι Αν. Δαραράς και Δημ. Καραδήμος, γονείς, κηδεμόνες και πλήθος κόσμου.
Σε δήλωσή του ο Γιώργος Μανώλης αναφέρει «Ήσασταν όλοι καταπληκτικοί. Πραγματικά! Μπράβο σας ! Μπράβο στα παιδιά !Μπράβο στους και στις δασκάλες, σε όλους για την όμορφη διοργάνωση, και εύχομαι Καλό καλοκαίρι!»

συκιυριο

τεμπων

λαρισα

Λαρισα

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011-2016 Tirnavitikanea.com 2016-2018 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *