Στην Βίγλα Πισοδερίου θα γίνει σήμερα Κυριακή 17/6/18 το συλλαλητήριο από την επιτροπή αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ανήμερα της υπογραφής της συμφωνίας από τους πρωθυπουργούς των δύο χωρών Ελλάδας και ΠΓΔΜ.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί.

Από τη Λάρισα, τα Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Συλλαλητηρίου της Λάρισας, μας ενημερώνουν ότι,  σήμερα Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, Τρία (3) γεμάτα λεωφορεία 50 θέσεων (σύνολο 150 άτομα) από Λάρισα θα μεταβούν στην Βίγλα Πισοδερίου Φλώρινας.

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων και των συνεργαζόμενων Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων της Λάρισας, που ανέλαβαν αυτήν την πρωτοβουλία και σε μόλις μία ημέρα έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Ο κόσμος της Λάρισας τελικώς διψάει να υπερασπιστεί την Μακεδονία μας!

Καλόν αγώνα!!!Τέλος, η ανακοίνωση της Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας αναφέρει:

«Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας έχει ήδη ανακοινώσει την έναρξη ανένδοτου αγώνα με σκοπό την πτώση της Κυβέρνησης και τη διάσωση του ονόματος της Μακεδονίας. Ο αγώνας αυτός θα είναι ολομέτωπος και διαρκής.

Εν όψει της προαναγγελθείσας υπογραφής της κατάπτυστης συμφωνίας από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας καλεί όλους τους Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας να μεταβούν την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 11:00 π.μ. στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου, προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ο κρυπτόμενος Έλληνας πρωθυπουργός, φοβούμενος την οργή των Ελλήνων πολιτών, δεν τολμά να ανακοινώσει την ημέρα και την ώρα που θα προβεί στην ανίερη πράξη της υπογραφής της προδοτικής συμφωνίας.

Εμείς θα είμαστε εκεί, στα ποτισμένα από το αίμα των ηρώων χώματα της Μακεδονίκης γης, για να φωνάξουμε πως η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011-2016 Tirnavitikanea.com 2016-2018 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *