Αν και ο καιρός δεν επέτρεψε, λόγω βροχής, τους παρευρισκόμενους στην αυλή του παλιού δημοτικού σχολείου Συκουρίου να απολαύσουν μέχρι το τέλος τη θερινή συναυλία που διοργάνωσε ο Μουσικός Σύλλογος περιοχής Συκουρίου την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ωστόσο μέχρι τη στιγμή που τα καιρικά φαινόμενα το επέτρεψαν, το κοινό ενθουσιάστηκε με το ρεπερτόριο και την απόδοση των τραγουδιών της περιόδου της δεκαετίας του 1960 – 1970, από τη μικτή χορωδία Συκουρίου και από τους σολίστες Αντωνία Βισβίκη και Αστέρη Τσέτσιλα.


Την παράσταση παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λαδόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αργυρίου, ο Πρόεδρος της δημ. κοινότητας Γιώργος Καλότυχος, οι δημοτ. σύμβουλοι Κώστας Νταφούλης, Αθαν. Καραναστάσης και Γιώργος Νικολάου, η τέως Πρόεδρος Συκουρίου Μαργαρίτα Παπαζαχαρία και πλήθους μουσικόφιλων.
Σε δήλωσή του ο Γιώργος Μανώλης αναφέρει. « Ήταν μια καταπληκτική μουσική εκδήλωση, αλλά τα καιρικά φαινόμενα δεν μας επέτρεψαν να την απολαύσουμε μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στους συντελεστές και συμμετέχοντες».

Καλό Καλοκαίρι σε όλους.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011-2016 Tirnavitikanea.com 2016-2018 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *