Μπουρίνι με χαλάζι χτύπησε το Δαμάσι Τυρνάβου.

χαμόγελο-παιδιού
ΧΑΛΑΖΙ ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Χαλάζι σε μέγεθος “φουντουκιού” έπεσε το απόγευμα σήμερα της Παρασκευής  15/6/18 στην περιοχή “Πέρα κάμπος” στο Δαμάσι του δήμου Τυρνάβου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει αμπελοκαλλιέργειες και δενδρώδεις καλλιέργειες. Το αεροπλάνο του ΕΛΓΑ σήμερα πετούσε πάνω από τη περιοχή αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποτρέψει την χαλαζόπτωση.

Οι αγρότες της περιοχής έσπευσαν να ελέγξουν τα χωράφια τους, όπου αντίκρισαν μεγάλες ζημιές, ενώ αύριο με το φως της ημέρας θα έχουμε νεότερα σχετικά με την κατάσταση στις καλλιέργειες.

Ανακοίνωση της παράταξης “Δράση Πολιτών ” Τυρνάβου.

Ανηλεής  αποδεικνύεται ο καιρός για τους αγρότες του Δήμου Τυρνάβου.Το νέο χτύπημα υπέστησαν, αυτή τη φορά, οι παραγωγοί του Δαμασίου.

Συγκεκριμένα, στην αγροτική περιοχή του “Πέρα Κάμπου” Δαμασίου, χτυπήθηκαν από χαλάζι αμπελοκαλλιέργειες και δενδρώδεις καλλιέργειες, γεγονός που προξένησε μεγίστη αναστάτωση στους πληγέντες παραγωγούς, καθώς είδαν το βιός τους να καταστρέφεται για ακόμα μια φορά.
Τούτου δοθέντος, θεωρούμε αυτονόητη τη γρήγορη εκκίνηση των διαδικασιών αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ, καθώς η οικονομική ευρωστία του χωριού στηρίζεται πρωταρχικά στον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα στο γεωργικό εισόδημα.

(Φώτο αρχείου)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΝΕΑ
κατάστημα e1596201611198 - Μπουρίνι με χαλάζι χτύπησε το Δαμάσι Τυρνάβου.
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13926 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*