Επίθεση Γερογιώκα σε ΑΝ.ΕΛ.: «Βαλτωμένο» αφήγημα περί έννομου αποτελέσματος.

χαμόγελο-παιδιού
ΛΑΡΙΣΑ

Με δήλωσή του, το μέλος Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Ηρακλής Γερογιώκας κάνει επίθεση στους ΑΝ.ΕΛ για την πολιτική που ακολουθούν στο Σκοπιανό.

Με έκπληξη ακούσαμε την τελευταία ακροβατική υπεκφυγή των ΑΝ.ΕΛ δια στόματος του υφυπουργού κ. Κόκκαλη . Θα περιμένουν, λέει, να δουν τα έννομα αποτελέσματα της συμφωνίας και μετά θα αποφανθούν.

Έννομα αποτελέσματα βέβαια έχουμε όταν κυρωθεί η σύμβαση και από τις δύο πλευρές. Το κείμενο το οποίο προτίθεται να υπογράψει ο κ. Τσίπρας στις Πρέσπες συνιστά διεθνή διακρατική συμφωνία , κάτι που κατά τεκμήριο δεσμεύει το κράτος .

Δεν γνωρίζουν οι ΑΝ.ΕΛ ότι αν περιμένουν την κύρωση τις σύμβασης από κοινοβούλια, δημοψηφίσματα κτλ θα παρέλθουν κάποιοι μήνες και το κλίμα που θα έχει διαμορφωθεί διεθνώς θα είναι αρνητικό προς οποιαδήποτε παρέμβαση από ελληνικής πλευράς ;

To γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά επιλέγουν να κρατηθούν σφιχτά στις καρέκλες τους, να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο , βλάπτοντας ταυτόχρονα την ΝΔ.

Καμία υπευθυνότητα απέναντι στα ιστορικές στιγμές.

Ντροπή.

TIRNABOS-NEA-ENOIKIAZETAI
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13775 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*