Επίθεση Γερογιώκα σε ΑΝ.ΕΛ.: «Βαλτωμένο» αφήγημα περί έννομου αποτελέσματος.

Επίθεση Γερογιώκα σε ΑΝ.ΕΛ.: «Βαλτωμένο» αφήγημα περί έννομου αποτελέσματος.

Με δήλωσή του, το μέλος Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Ηρακλής Γερογιώκας κάνει επίθεση στους ΑΝ.ΕΛ για την πολιτική που ακολουθούν στο Σκοπιανό.

Με έκπληξη ακούσαμε την τελευταία ακροβατική υπεκφυγή των ΑΝ.ΕΛ δια στόματος του υφυπουργού κ. Κόκκαλη . Θα περιμένουν, λέει, να δουν τα έννομα αποτελέσματα της συμφωνίας και μετά θα αποφανθούν.

Έννομα αποτελέσματα βέβαια έχουμε όταν κυρωθεί η σύμβαση και από τις δύο πλευρές. Το κείμενο το οποίο προτίθεται να υπογράψει ο κ. Τσίπρας στις Πρέσπες συνιστά διεθνή διακρατική συμφωνία , κάτι που κατά τεκμήριο δεσμεύει το κράτος .

Δεν γνωρίζουν οι ΑΝ.ΕΛ ότι αν περιμένουν την κύρωση τις σύμβασης από κοινοβούλια, δημοψηφίσματα κτλ θα παρέλθουν κάποιοι μήνες και το κλίμα που θα έχει διαμορφωθεί διεθνώς θα είναι αρνητικό προς οποιαδήποτε παρέμβαση από ελληνικής πλευράς ;

To γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά επιλέγουν να κρατηθούν σφιχτά στις καρέκλες τους, να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο , βλάπτοντας ταυτόχρονα την ΝΔ.

Καμία υπευθυνότητα απέναντι στα ιστορικές στιγμές.

Ντροπή.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Επίθεση Γερογιώκα σε ΑΝ.ΕΛ.: «Βαλτωμένο» αφήγημα περί έννομου αποτελέσματος.
Λάρισα