Με δήλωσή του, το μέλος Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Ηρακλής Γερογιώκας κάνει επίθεση στους ΑΝ.ΕΛ για την πολιτική που ακολουθούν στο Σκοπιανό.

Με έκπληξη ακούσαμε την τελευταία ακροβατική υπεκφυγή των ΑΝ.ΕΛ δια στόματος του υφυπουργού κ. Κόκκαλη . Θα περιμένουν, λέει, να δουν τα έννομα αποτελέσματα της συμφωνίας και μετά θα αποφανθούν.

Έννομα αποτελέσματα βέβαια έχουμε όταν κυρωθεί η σύμβαση και από τις δύο πλευρές. Το κείμενο το οποίο προτίθεται να υπογράψει ο κ. Τσίπρας στις Πρέσπες συνιστά διεθνή διακρατική συμφωνία , κάτι που κατά τεκμήριο δεσμεύει το κράτος .

GIF 300x250 - Επίθεση Γερογιώκα σε ΑΝ.ΕΛ.: «Βαλτωμένο» αφήγημα περί έννομου αποτελέσματος.

Δεν γνωρίζουν οι ΑΝ.ΕΛ ότι αν περιμένουν την κύρωση τις σύμβασης από κοινοβούλια, δημοψηφίσματα κτλ θα παρέλθουν κάποιοι μήνες και το κλίμα που θα έχει διαμορφωθεί διεθνώς θα είναι αρνητικό προς οποιαδήποτε παρέμβαση από ελληνικής πλευράς ;

To γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά επιλέγουν να κρατηθούν σφιχτά στις καρέκλες τους, να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο , βλάπτοντας ταυτόχρονα την ΝΔ.

Καμία υπευθυνότητα απέναντι στα ιστορικές στιγμές.

Ντροπή.

PLATANOS1 e1572621109197 - Επίθεση Γερογιώκα σε ΑΝ.ΕΛ.: «Βαλτωμένο» αφήγημα περί έννομου αποτελέσματος.
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts