Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Φαλανιώτης που τραυματίστηκε με αεροβόλο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Φαλανιώτης που τραυματίστηκε με αεροβόλο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 22χρονος Φαλανιώτης που τραυματίστηκε από αεροβόλο.

Πιο συγκεκριμένα, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει από χθες το μεσημέρι ο  22χρονος νεαρός που νοσηλεύεται πλέον σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ ήδη έχει γίνει μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση αλλά ο 22χρονος είχε κατάγματα και σκάγια στο κεφάλι.

Ο νεαρός τραυματίστηκε χθες το μεσημέρι της Τετάρτης από αεροβόλο όπλο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όπου τον βρήκε συγγενικό του πρόσωπο στην αυλή του σπιτιού του μέσα σε μια λίμνη αίματος. Χθες όπως σας μεταδώσαμε εδώ στα  “tirnavitikanea.com” είχαμε πληροφορίες ότι ο νεαρός πήρε το όπλο (φλόμπερ) του πατέρα του και καθώς πυροβόλησε τα πουλιά στην αυλή του σπιτιού, το “κοντάκι” του όπλου τον χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω με αίματα στο έδαφος. Μετά όμως από τις εξετάσεις που έκαναν οι γιατροί  βρήκαν σκάγια στο κεφάλι του νεαρού με αποτέλεσμα το πρώτο σενάριο να μην ισχύει. Εξετάζεται όμως το ενδεχόμενο πως ο τραυματισμός να ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος ή αυτοπυροβολισμού.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Φαλανιώτης που τραυματίστηκε με αεροβόλο
Λάρισα