Ξεκινούν τα τμήματα κολύμβησης στην Πισίνα Τυρνάβου

ΤΥΡΝΑΒΟΣ


H Κοινωφελήw Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου (K.E.ΔH.T.) θα λειτουργήσει και φέτος το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο, διαθέτοντας δύο πισίνες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις λειτουργίας. Το πολυδύναμο αθλητικό κέντρο δίνει τη δυνατότητα εκμάθησης κολύμβησης σε μικρούς και μεγάλους.
Στον ίδιο χώρο υπάρχουν δύο γήπεδα 5×5, γήπεδο καλαθοσφαίρισης, γήπεδο Βeach Volley, παιδική χαρά και αναψυκτήριο. Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο αθλητικό κέντρο, που προσφέρει άθληση, ψυχαγωγία και αναψυχή στους δημότες.

Τα τμήματα εκμάθησης θα ξεκινήσουν από τις 25/06/2018 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Κατά τις απογευματινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα, λόγω του ότι η πρόσληψη μέρους του προσωπικού βρίσκεται ακόμη στο στάδιο ελέγχου έγκρισης από το ΑΣΕΠ, δεν θα λειτουργήσει το Πολυδύναμο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης του απαραίτητου προσωπικού.

Οι ώρες λειτουργίας του κέντρου και η τιμολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών έχουν ως εξής:
Το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο θα λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 15:00.
Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα μπορούν να κάνουν μπάνιο καθημερινά από τις 08:00 έως τις 10:00 δωρεάν και με τη συνοδεία του γυμναστή τους.


Τμήματα εκμάθησης κολύμβησης σε αρχάριους και παιδιά πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 πμ – 14:00 μμ.
* Η μηνιαία συνδρομή για την εκμάθηση είναι 20,00€/παιδί.
* Οι τρίτεκνοι & πολύτεκνοι για τα δύο πρώτα παιδία η συνδρομή είναι 20,00€/παιδί, ενώ για το τρίτο παιδί θα είναι δωρεάν.

(Χρειάζεται να προσκομίσουν βεβαίωση για την πολυτεκνία τους)
Θεραπευτική Κολύμβηση πραγματοποιείται καθημερινά από τις 14:00 έως τις 15:00, προσκομίζοντας βεβαίωση από γιατρό.
Τα γήπεδα Μπάσκετ και Βeach Volley θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα και η είσοδος σε αυτά θα είναι δωρεάν.
Όλοι οι αθλούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση και Ιατρική Βεβαίωση (σχετικά έντυπα διατίθενται στα γραφεία της ΚΕΔΗΤ και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τυρνάβου).
Αιτήσεις –εγγραφές θα γίνονται καθημερινά 9.00-14.00 στα γραφεία της ΚΕΔΗΤ, στο 2o όροφο του Δημαρχείου.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest