Στο Δημαρχείο Τυρνάβου ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη.

τυρναβος δημαρχειο


Το Δημαρχείο Τυρνάβου επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης Γεώργιος συνοδευόμενος από τον κ. Τάσο Μποντίνο, υπεύθυνο για την Τ.Α. της Γ.Γ. Αθλητισμού και τον κ. Γ. Κωσταρόπουλο, πρόεδρο του Ε.Α.Κ. Λάρισας, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, παρόντων των Αντιδημάρχων κκ Κων/νου Κουλιού, Γεώργιου Κουτσοδήμου, Χρήστου Τσιόπα και Θεοφ. Λαγκιόλη – Μπίλιου και των Δημοτικών Συμβούλων κκ Κων/νου Χρυσοβέργη εντεταλμένο σε θέματα Αθλητισμού και Χαρίκλειας Σουρλαντζή εντεταλμένης σε θέματα παιδείας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Σαρχώσης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει στον Υφυπουργό τον αθλητικό σχεδιασμό των υποδομών του Δήμου Τυρνάβου και πιο συγκεκριμένα τους αθλητικούς πυρήνες Τυρνάβου και Αμπελώνα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος επεσήμανε την αναγκαιότητα παρέμβασης του Υπουργού για τη χρηματοδότηση της πρότασης του Δήμου περί ανακατασκευής και επέκτασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Αμπελώνα σε συνδυασμό με τη δημιουργία δύο βοηθητικών γηπέδων 7 X 7, τη χρηματοδότηση της πρότασης του Δήμου για το Κλειστό Κολυμβητήριο Τυρνάβου καθώς και τη θετική αντιμετώπιση στο αίτημα του Δήμου Τυρνάβου για παρέμβαση ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Σταδίου Τυρνάβου (αγωνιστικός χώρος, στίβος, αποδυτήρια).
Ο Υφυπουργός από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει αποφασιστικά προκειμένου να δρομολογηθεί η υλοποίηση των προτάσεων του προγραμματισμού του Δήμου Τυρνάβου ιεραρχώντας τις ανάγκες κάτω από τις σημερινές συνθήκες.

τυρναβος δημαρχειο

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest