ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Νέα διάκριση για τον Τυρναβίτη Ν. Τσικριτσή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bodybuilding


Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Τυρναβίτης Νίκος Αγγ. Τσικριτσής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bodybuilding της wabba international όπου διεξήχθη στην Αθήνα.

Ο 32χρόνος αθλητής μετρά αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Μία εξ αυτών το 2017 στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Bodybuilding της Inba στο Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας, όπου κατέκτησε την 2η θέση.

Για τον Νίκο Τσικριτσή ήταν ένας αγώνας εκτός προγράμματός του. Ωστόσο πήρε την απόφαση την τελευταία βδομάδα του αγώνα χωρίς να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για μια τέτοια διοργάνωση. Ήταν ένα στοίχημα με τον εαυτό του, κατά το οποίο άλλαξε για πρώτη φορά τελείως τη στρατηγική του.

Μιλώντας στην «Ε» ο Νίκος Τσικριτσής αναφέρθηκε στη νέα του επιτυχία σημειώνοντας: «Δεν ήξερα αν ήταν ο σωστός ή λάθος τρόπος. Δεν ήξερα πώς θα αντιδράσει το σώμα μου. Άπλα ένιωσα δυνατός και αρκετά καλά μέσα μου. Πίστευα ότι την ημέρα του αγώνα θα πιάσω τη φόρμα που ήθελα. Όπως και τα κατάφερα. Ο αγώνας ήταν ένα κίνητρο ώστε να αλλάξω πολλά πράγματα στη διατροφή μου και στις προπονήσεις μου. Τέλος θέλω να αναφέρω πως δεν ανήκω σε κάποιο σύλλογο ούτε σε κάποιον προπονητή, έχω μόνο τη βοήθεια της οικογένειάς μου και των φίλων μου. Θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στον Σοφοκλή Σιαμάτρα και τον Γιώργο Χελιδόνα, οι οποίοι βρίσκονται πάντα δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα είχα σημαντική τηλεφωνική υποστήριξη λόγω της μεγάλης απόστασης που μας χωρίζει και δεν μπορούσαν να παρευρεθούν».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») – Του Κώστα Τσόλα – Πηγή: eleftheria.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest