Μεταφέρεται στη Σκόπελο «Το  Τατουάζ»

Μεταφέρεται στη Σκόπελο «Το Τατουάζ»

«Το Τατουάζ» είναι ελληνική δραματική-αστυνομική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2017-2018, η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Δημιουργοί του προγράμματος οι Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου.

Το «Τατουάζ» μετά τη Αίγινα, τα Μετέωρα, το Λονδίνο και την Αργεντική, μεταφέρεται στη Σκόπελο. Με αφορμή το mamamia, που γυρίστηκε στη Σκόπελο, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα πλαίσια των γυρισμάτων του «Τατουάζ» θα γίνει γάμος στον Αη Γιάννη το Καστρί. Όπως πληροφορούμαστε, ήδη βρίσκονται στη Σκόπελο ηθοποιοί και τεχνικοί για τα γυρίσματα. Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ θα σας ενημερώσει και θα σας μεταφέρει φωτογραφικό υλικό.

Στην σειρά, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε Κύπρο και Ελλάδα, λαμβάνουν μέρος Ελλαδίτες και Κύπριοι ηθοποιοί. Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη.

Στον ρόλο του Παύλου Μελά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργκός Νίβεν, η Κοραλία Καράντη, στον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή, ο Απόστολος Γκλέτσος. Στο σήριαλ παίζει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, άλλως Ντάνος από τη Σκιάθο. Μια επιλογή που σχολιάστηκε σε διάφορα επίπεδα αλλά ο Αντρέας Γεωργίου, δικαιώθηκε.

Πάντως, η Σκόπελος αναμένεται να τύχει μεγάλης διαφήμισης και προβολής από τα γυρίσματα του Τατουάζ που θα γίνουν στο νησί.

tatouaz skopelos 2018  e1528529045823 - Μεταφέρεται στη Σκόπελο «Το  Τατουάζ»

Πηγή: filoksenos.blogspot.com

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Μεταφέρεται στη Σκόπελο «Το  Τατουάζ»

collage - Μεταφέρεται στη Σκόπελο «Το  Τατουάζ»


fast food ambelon - Μεταφέρεται στη Σκόπελο «Το  Τατουάζ»

ambelonas1 armonia 2021 - Μεταφέρεται στη Σκόπελο «Το  Τατουάζ»

Θεσσαλία