22 Ιανουαρίου 2022

Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Λάρισα: Ασφαλτοστρώνεται η Υψηλάντου το Σαββατοκύριακο

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται, εκτός από τις μεγάλες παρεμβάσεις στην καρδιά του κέντρου της Λάρισας, και οι προγραμματισμένες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ετσι, ολοκληρώνεται σήμερα η ασφαλτόστρωση στην οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων, σε όλο το μήκος της, ενώ το Σαββατοκύριακο θα ασφαλτοστρωθεί η οδό Υψηλάντου επίσης σε όλο το μήκος της, από την 23η Οκτωβρίου, έως την Πολυτεχνείου.

Σχετική απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας για την οδό Υψηλάντου, το Σάββατο και την Κυριακή, εξέδωσε η Τροχαία Λάρισας.


1. Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, στην οδό Υψηλάντου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής, μεταξύ των οδών 23ης Οκτωβρίου  και Ηρώων Πολυτεχνείου,  το Σάββατο (09-06-2018) και την Κυριακή (10-06-2018) κατά τις ώρες 07:00΄ έως 20:00΄, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής-ασφαλτόστρωσης της οδού.

2. Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη του Δήμου Λαρισαίων και  ενδεικτικά μέσω των οδών Νικηταρά – 28ης Οκτωβρίου – Ηρώων Πολυτεχνείου».

λΑΡΙΣΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Pin It on Pinterest