Οι Κρήτες παρόντες στο Θεσσαλικό Κάμπο, στον Αγώνα για τη Μακεδονία μας!

ΛΑΡΙΣΑ


Οι Κρήτες που πρωτοστάτησαν με τα άλογα τους στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, έρχονται στη Λάρισα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν τα «tirnavitikanea.com», οι Κρήτες ιππείς θα συμμετέχουν με την παρουσία τους, στον ξεσηκωμό του Θεσσαλικού Κάμπου, για το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30 μ.μ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.
ΛΑΡΙΣΑ
Εμείς θα σας αναφέρουμε δύο δυνατές προσωπικότητες των Κρητών, ο ένας είναι ο κ.Ευάγγελος Γραμματικάκης, είναι ο διοργανωτής των Ιππέων Κρητών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, επίσης με πρωτοβουλία του, οποίου ήρθε από την Κρήτη, η μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία παγκοσμίως, 1500 τ.μ. και κυμάτισε στο Σύνταγμα την 4.2.2018. Να αναφέρουμε πως, μετείχε στη  διαμαρτυρία της Ομογένειας μπροστά από την έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη και πως κατέθεσε μήνυση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη για τις δηλώσεις και συμπεριφορές του.
Ο δεύτερος είναι ο κ. Γιάννης Ψαράκης, είναι ο άνθρωπος “γίγαντας” που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στα social media, είναι με λίγα λόγια η ψυχή σε όλες τις αποστολές που τιμούν την Κρήτη και φυσικά ακολουθούν μέλη της ιδίας ομάδας με τον ίδιο ενθουσιασμό.
Λάρισα
Υ.Γ: Η παρουσία των Κρητών αυτών στην Λάρισα, είναι μια τιμή για την πόλη μας και μεγάλη ιστορική στιγμή για την συνέχιση του Αγώνα!
“Κάθε Έλληνας που δεν παίρνει, ας είναι και μια φορά στη ζωή του, μια γενναία απόφαση, προδίνει τη ράτσα του.” ( Ν.Καζαντζάκης)

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest