Στην Αθήνα η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση κάνναβης (Φώτο)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ


Αρκετός είναι ήδη ο κόσμος που έσπευσε να επισκεφθεί την Balkannabis Expo, τη διεθνή εμπορική έκθεση για επιχειρήσεις, οργανισμούς και εφαρμογές βιομηχανικής και φαρμακευτικής κάνναβης, που άνοιξε πριν λίγο τις πύλες της στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Η έκθεση άρχισε σήμερα και θα διαρκέσει έως την Κυριακή και φιλοξενεί πάνω από εκατό εκθέτες, επαγγελματίες της κάνναβης, εμπόρους, πρωτοπόρους, ειδικούς του κλάδου και επιστήμονες από όλο τον κόσμο.

Στο πρόγραμμά της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων δύο διεθνή συνέδρια με δεκάδες καλεσμένους επιστήμονες και επαγγελματίες απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο, εργαστήρια «κουλτούρας της κάνναβης», χώροι δικτύωσης (B2B), επαγγελματικά σεμινάρια (masterclasses) και αγορά προϊόντων και εφαρμογών.


Η έκθεση θεωρείται «σημείο αναφοράς της οικονομίας και της βιομηχανίας της κάνναβης των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης», όπως τονίζουν οι διοργανωτές στην ιστοσελίδα τους.


Οι επισκέπτες μπορούν να παρατηρήσουν, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα πλέον σύγχρονα προϊόντα που σχετίζονται με την κάνναβη και να γνωρίσουν επιχειρήσεις του τομέα, επαγγελματίες, εμπόρους, καλλιεργητές, παραγωγούς και διανομείς από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες ηλικίας άνω των 18 ετών.

IMG_8395IMG_8365IMG_8342IMG_8345IMG_8350IMG_8353IMG_8354IMG_8374IMG_8364IMG_8362IMG_8334IMG_8339IMG_8355IMG_8358

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest