“Η Αριστερά και το Μακεδονικό ζήτημα”.

Αδαμούλης Λάρισα


Γράφει ο Λαρισαίος πολιτευτής της ΝΔ και καθηγητής κ. Γιώργος Αδαμούλης.


Ο θεός να αναγνωρίσει τα σκοπια ως 《Μακεδονία》αν δεν τα αναγνωρισει η Ελλάδα, δεν θα γίνουν ποτε Μακεδονία κ οι σκοπιανοί ποτε Μακεδόνες.

Αυτό που προσπαθεί ο Τσίπρας να μας περάσει, ότι η υπόθεση χάθηκε εδω κ 70 χρονια, αποτελεί το άλλοθι για τον ιδιο κ την Αριστερά.


Η αλήθεια όμως είναι, ότι η Αριστερά διαχρονικα ήταν υπέρ του να πάρουν τα σκοπια την μακεδονική ταυτότητα.


Η ελληνική Αριστερά ταυτίστηκε με το όραμα του Τίτο για την Μακεδονία, επινόηση του οποίου ήταν η 《Μακεδονία》των σκοπιων.

Η αλήθεια είναι, ότι η Αριστερά του ΚΚΕ είχε πολεμήσει για ανεξάρτητη 《Μακεδονία》την περίοδο 1947 – 1949 δηλ αποκοπή της απο τον εθνικό κορμό.

Η αλήθεια είναι, ότι ο σύριζα διαχρονικα υποστηριζε να ονομάζονται τα σκοπια με το συνταγματικό τους ονομα Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Η αλήθεια είναι, πως η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ πήγαινε στα σκοπια επι εποχης του εθνικιστη Γκρουέφσκι , διαδηλώνοντας μαζί με σκοπιανους υπερ της πλήρους αναγνώρισης των σκοπιων ως Μακεδονία.

Η αλήθεια είναι, ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο τσακαλωτος υπέγραφαν το 2008 για να αναγνωρίσει η Ελλάδα τα σκοπια ως Μακεδονία.

Ομως, η κυβέρνηση της Αριστεράς κ ο πρωθυπουργός της χώρας, θα πρέπει να κατανοήσουν πως μια συμφωνία, όπου η Ελλάδα επισημα θα αναγνωρισει στους σκοπιανους 《Μακεδονική》γλώσσα κ 《Μακεδονική》εθνότητα, αποτελεί εθνική καταστροφή αναλογη της μικρασιατικής.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πρώτη κυβέρνηση στην ιστορία εθνικού κράτους, που αναγνώρισε επίσημα αλυτρωτισμό που στρέφεται ενάντια στην ίδια την χώρα της.

Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.
Δεν θα το επιτρεψει ο Ελληνικος λαός.
Οι καιροί ου μενετοι !

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest